Skip to main content

Andrew Weld-Moore, Head of Digital Business Facebook: „Sunt aproximativ 65 de milioane de oameni de pe glob care sunt în contact cu o afacere românească pe Facebook”

 
Andrew Weld-Moore, Head of Digital Business Facebook: „Sunt aproximativ 65 de milioane de oameni de pe glob care sunt în contact cu o afacere românească pe Facebook”

„Lumea este mai conectată ca niciodată”, a menţionat Andrew Weld-Moore, Head of Digital Business Facebook, prezent la iCEE.fest, care se desfăşoară la Bucureşti pe 14 şi 15 iunie.

Publicitate

El a vorbit despre mişcarea oamenilor pe glob, dorinţa de a rămâne conectat la ceea ce se întâmplă în mediul înconjurător şi la cum o afacere se poate extinde şi poate atinge noi pieţe prin intermediul social media.

Despre ţara noastră, el a declarat:

„În România, 70% dintre utilizatorii Facebook se află în contact cu o afacere din afara graniţelor. Sunt aproximativ 65 de milioane de oameni de pe glob care sunt în contact cu o afacere românească pe Facebook.”

Andrew Weld-Moore:

„Lumea este mai conectată ca niciodată. Daca ne uităm în statistici, observăm ca 41% dintre oameni migreaza. Oamenii se mută din motive financiare, pentru noi experienţe şi din cauza mediului politic (...) Oamenii caută un mediu sigur în care să poată interacţiona cu alţi oameni. 1 din 2 oameni se vede ca fiind un cetăţean global. Asta nu înseamnă că oamenii caută să traiască noi experienţe.”

Datorită libertăţii de mişcare a bunurilor, oamenii caută din ce în ce mai mult să experimenteze: „Peste 360 de milioane de consumatori isi doresc sa consume buniuri din afara propriei tari. 84% din cetatenii Marea Britanie vor sa cumpere din Statele Unite.”

Tehnologia a reuşit să conecteze din ce în ce mai mulţi oameni de pe glob. Conform unei statistici prezenate de Andrew Weld-Moore, 75% dintre oamenii care folosesc Facebook de pe continentul african fac parte din generaţia Millenials.

Despre business pe social media

„Sunt peste 70 de milioane de profiluri business pe Facebook, iar pe Instagram sunt 25 de milioane, cu 10 milioame mai multe decat anul trecut. Aproximativ 1.2 miliarde de oameni (utilizatori Facebook n.r.) sunt conectaţi cu profiluri de afaceri din afara ţării din care provin (...) În România, 70% dintre utilizatorii Facebook se află în contact cu o afacere din afara graniţelor. Sunt aproximativ 65 de milioane de oameni de pe glob care sunt în contact cu o afacere românească pe Facebook.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    am cel putin 50 de conturi false pe facebook...by the way

Trimite un comentariu

sus