Skip to main content

O nouă emisiune pe Animal Planet, în premieră mondială: Eroi pentru animale

 
O nouă emisiune pe Animal Planet, în premieră mondială: Eroi pentru animale

Animal Planet va difuza în România şi simultan în alte 220 de ţări primul episod din seria Eroi pentru animale. Producţia va intra pe post mâine, 9 iunie, de la ora 22:00.

Publicitate

Eroi pentru animale are în centru poveştile oamenilor care îşi dedică timpul şi energia pentru a ajuta animalele de pe întreaga planetă să supravieţuiască.

Producţia este creată în colaborare cu brandul The Dodo, o platformă dedicată deţinătorilor sau iubitorilor de animale. Potrivit reprezentanţilor companiei, proiectul îşi propune să apropie oamenii şi animalele prin poveşti despre conexiunea dintre aceştia.

Fiecare episod va prezenta povestea unor persoane care s-au dedicat în totalitate salvării şi protejării unor animale.

Derrick Campana, designer de proteze şi aparate dentare pentru animale, administrează Animal OrthoCare. Printre pacienţii lui se numără Jabu, un elefant de 30 de ani din Botswana căruia i-a construit o proteză pentru picior.

Izzy, în vârstă de 10 ani a salvat un ursuleţ koala pe care l-a ajutat să se însănătoşească.

Pen Farthing şi prietena lui, Hannah Surowinski, administrează Nowzad, primul şi singurul adăpost oficial de animale din Afghanistan.

Jan şi Tim, managerii organizaţiei de protecţie a animalelor Animal Defenders International (ADI), au salvat, în Peru, o maimuţă-păianjen şi şase lei care au fost ţinuţi în cuşti şi obligaţi să participe la spectacolele de circ locale.

Katherine Connor şi cei cinci copii ai ei administrează, în Thailanda, Boon Lott Elephant Sanctuary. Aici, Katherine îngrijeşte elefanţi pe care îi salvează de practicile distructive din industria lemnului şi cea a turismului.

Estelle Raballand a salvat un cimpanzeu din zona Coastei de Azur, unde a construit şi un adăpost.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • David David
    Degaba daca nu e pe RCS,acest canal

Trimite un comentariu

sus