Skip to main content

Noul sezon Next Star al lui Dan Negru debutează luna aceasta. Show-ul îşi schimbă ziua de difuzare

 
Noul sezon Next Star al lui Dan Negru debutează luna aceasta. Show-ul îşi schimbă ziua de difuzare

Next Star, emisiunea prezentată de Dan Negru, revine săptămâna viitoare cu un nou sezon. Cel de-al nouălea sezon al talent show-ului cu copii va debuta sâmbătă, 16 iunie, de la ora 20:00, la Antena 1.

Publicitate

Show-ul lui negru este programat pentru prima dată vara şi, tot pentru prima dată, în serile de sâmbătă, după ce în sezoanele anterioare, show-ul a fost difuzat în serile de joi, în grilele de toamnă şi primăvară.

Dan Negru:

„Îmi plac performanţele de longevitate. „Next Star” a devenit cel mai longeviv kids show din istoria tv din România, împlineşte 5 ani şi sper să-i fac şi majoratul, asemenea Revelionului"

Reamintim că Antena 1 a anunţat şi noua componenţă a juriului. Astfel, Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa vor juriza competiţia în acest sezon.

De asemenea, Antena 1 l-a anunţat şi pe noul co-prezentator al emisiunii, Serban Copoţ. Acesta va avea acelaşi rol ca în emisiunea iUmor, mai exact va discuta cu concurenţii în culise, înainte şi după prestaţie.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    Mareane, esti și tu pensionar oate
  • marian marian
    Mile pensionarul Florin Calinescu le da clasa la toti intrusi care se cred prezentatori de divertisment doar Bartos se apropie dar mai are de munca , asa ca taci din gura inainte de a o deschide
  • Mile Mile
    Mareane, ce esti tu agitat, si asa tu nu te uiti decât la pro tv , la pensionarul calinescu
  • bing bing
    dan negru a expira de mult
    a inceput sa "***"
    e tare antipatic
  • marian marian
    Ceva audiente nu mai da-ti , nu ma intereseaza , ca vine ,,,,,,,,,cu un asemenea juriu va avea un succes urias va depasi international toate televiziunile
  • Mile Mile
    Felicitări pt șerban, e foarte bun prezentator , e bine ca se investește mult di vara , asteptam și alte emisiuni din iulie

Trimite un comentariu

sus