Skip to main content

Antena 1 a anunţat un serial turcesc pentru aceasta vară, în locul producţiei Fructul oprit

 
Antena 1 a anunţat un serial turcesc pentru aceasta vară, în locul producţiei Fructul oprit

Antena 1 va introduce un serial turcesc în grila de programe pentru această vară. Producţia Înfruntarea destinului va fi lansat miercuri, 27 iunie, de la ora 20:00.

Publicitate

Serialul va fi difuzat miercurea şi joia, de la ora 20:00.

Antena 1 avea în program, miercurea, serialul românesc Fructul oprit.

Postul de televiziune a mai încercat reţeta serialului turcesc în prime-time. Antena 1 a difuzat în anul 2015 producţia Prizoniera dragostei, însă a fost scos din grilă după câteva episoade în urma rezultatelor slabe de audienţă.

Potrivit reprezentanţilor postului, serialul o are ca protagonistă pe una dintre cele mai cunoscute actriţe din Turcia, Özge Özpirinçci.

Realizat, anul trecut, în Turcia, serialul urmăreşte povestea de viaţă a lui Bahar (Özge Özpirinçci). Aceasta fusese abandonată de mamă la vârsta de opt ani şi rămâne în grija tatălui şi a bunicii sale, confruntându-se de-a lungul timpului cu sărăcia şi traiul greu.

Viaţa i se schimbă în momentul în care îl întâlneşte pe Sarp Çesmeli (Caner Cindoruk), alături de care cunoaşte adevărata fericire. Bahar se căsătoreşte cu Sarp, iar cei doi ajung ulterior părinţi. Totul se năruie pentru Bahar în momentul în care bărbatul iubit moare.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ramona Ramona
    Serialul continua pe happy channel. De luni pana vineri de la ora 20
  • E E
    dneee....de ce ati oprit filmul care l.am asteptat atat de mult si ati bagat iar fructul oprit....era doar miercuri si joi...acum nu mai pot vedea nici cele 2 zile....tot aiurea le faceti...sunt f suparata...dati filmul pana la capat....ce.i prostia asta?
  • DODO DODO
    o fi asta tot propagandistic sau de educarea maselor ? filme pt manelisti si casnice cu batic
  • iulian700 iulian700
    Mai bine îl pune între 14 și 16 de când intră ”Totul pentru dragoste” în vacanță
  • mile mile
    nu este o idee buna , filmele fac rating mai mare, prezentati se aseara ce a facut meciul , acum nu va grabiti , cand era euro la pro tv , de dimineata le prezentati
  • Catalinnn` Catalinnn`
    E un serial de top, Kadin in original. Are un rating urias in Turcia, surclasand concurenta in zilele de marti. Sezonul 2 incepe in septembrie. Sa speram ca va prinde, ca la noi inca merg formatele de tip telenovela clasica.
  • mile mile
    f bine, e bun ca e eftin, asa cum ne place noua telespectator anten, din rural, si batrani , avem cu ce ne delecta , daca sar dubla ar fi mai urmarit ca sar uita si cei care nustie sa citeste sutbtrarea

Trimite un comentariu

sus