Skip to main content

Antena 3 şi nişte burtiere despre ură. Ce pricepea cine se uita fără sonor?

 
Antena 3 şi nişte burtiere despre ură. Ce pricepea cine se uita fără sonor?

BURTIERĂ LA MINUT. Exerciţiu. Ce înţelegea un telespectator care trecea aseară cu telecomanda, fără sonor, pe Antena 3?

Publicitate

“Iată ce se întâmplă când se promovează ura”, scria pe burtiera Antena 3, cu Mihai Gâdea în imagine.

Cu acelaşi Mihai Gâdea vorbind, burtiera s-a schimbat: Operaţiunea “Schimbaţi ura!”. Burtiera a rămas şi când în imagine a apărut Mircea Badea. După câteva minute, burtiera a dispărut complet.

GALERIE FOTO. Ura, în burtierele de pe Antena 3

Gâdea: "Cât de abject să fii să foloseşti un eveniment care era organizat pentru Simona Halep, să o pui în această situaţie? Aţi văzut cât de încurcată era!"

Burtierele din imagine urmau după un documentar american pe care Antena 3 l-a difuzat, despre mesajele rasiste distribuite online de anumite grupuri din SUA.

În ediţia de aseară Sinteza zilei, Mihai Gâdea şi invitaţii săi au căutat "vinovaţii" pentru huduielile la adresa Gabrielei Firea de pe Arena Naţională.

"Printre ei e şi Florin Bădiţă", de la Corupţia Ucide, a spus Gâdea. A completat Mugur Ciuvică: "Erau grupuri, grupuleţe, am văzut eu câteva, numai indivitzi de-ăştia de la Corupţia ucide, de la haştag Soroş, de la ăştia".

"Uite, ăsta e băiatul ăla de la ICR de a zis că prietena lui bea pipilică", a comentat Mihai Gâdea, arâtând alte imagini de la Arena Naţională.

"Cine mai scrie cu exact aceleaşi caractere, cu aceeaşi culoare?" a întrebat Mihai Gâdea, cu imaginea bannerului #Simona Halep pe ecran. "Ia să vedem cum e emblema de la #rezist". "ŞI poza de profil al lui Cartianu era tot aşa, ceva cu roşu pe galben", s-a auzit de la cineva din platou.

"Au fost unii care, când s-a organizat treaba asta, nu ştiu cât s-au dus pentru Halep, dar ştiu sigur că au avut treabă ca să folosească acest eveniment politic." Ca să fie clar "ca să o huiduie pe Gabriela Firea", a întărit Mugur Ciuvică.

Şi întrebarea retorică de la Mihai Gâdea: "Cât de abject să fii să foloseşti un eveniment care era organizat pentru Simona Halep, să o pui în această situaţie. Aţi văzut cât de încurcată era!"

Explicaţiile Antena 3 sunt aproape aceleaşi cu cele ale Gabrielei Firea, cea care a fost huiduită pe Arena Naţională când a apărut alături de Simona Halep.

Într-o postare pe Facebook (care i-a atras mii de comentarii şi închiderea de trei ori a contului), Firea dădea vina pe "aparatul sorosist de propagandă".

Gabriela Firea:

"Aparatul sorosist de propagandă, prin organele sale tributare de presă, a demarat acţiunea: compromiterea evenimentului. Cu tot felul de ştiri false şi comentarii răutăcioase. Nu a contat că umbresc momentul unic pentru Simona Halep."

VEZI istoria unei postări după care contul Gabriela Firea a fost închis de trei ori într-o zi, AICI

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Firan Emilian Firan Emilian
    Eu cred că și lui Gâdea și lui Badea le este rușine de ce scot pe gura,sunt niste găinari care și-au vândut gândirea pe băni ,pentru cel mai odios securist. Prof.Firan Emilian
  • Sebi. C. Sebi. C.
    @Dragos Nicolau
    Da, stiu, au criticat-o si eviscerat-o pe Alina Dumitru doar pentru ca a zis ca Basescu a sunat-o sa o felicite.
  • Dragos Nicolau Dragos Nicolau
    Va mai amintiti comentariile deontologilor Badea si Ciutacu de acum 6 ani,referitoare la Alina Dumitru?Acolo se vede cat respect acorda cu adevarat antenistii valorilor noastre sportive.
  • Maria Maria
    Antena 3 sunteti un canal de barfe si cu jalnicul de Badea un ratat din cauza lui ati pierdut mult rating. Si Gadea ce a fost si ce a ajuns. Un barfitor de 2 lei.
  • Marius Marius
    Noroc că televizorul nu transmite și mirosul că antena 3 ar mirosi a ***.
  • Vrabiuta Badea Vrabiuta Badea
    Ca mama va spun, nu-l mai criticati pe fiul meu Mircea, nu face decat sa urmeze traditia familiei noastre de oameni cu pseudonim la secu.
  • david david
    Mai are cineva vreo indoiala ce reprezinta antena3? Intrebarea este cum de se asociaza cu asa ceva prin reclama brandurile internationale care cica sustin niste valori.
  • Mihai Mihai
    Alea spun,jos psd,deci sunt bune,dincolo de acceptare exista o mare.problema,nu mai acceptam o alta opinie,in momentul intalnirii cu o alta opinie ne manifestam agresiv fie fizic fie verbal.
  • Kiriac Kiriac
    Sunt *** văd numai SRI și sorosisti, pai daca era așa erau primii lichidați. Pe National Arena nu au fost mai multi securiști decât intr- o zi obișnuită la antena 3. Numai *** pot crede asemenea gogomănii, dar din păcate publicul lor este 100% in această situație. Trebuie să fi idiot să aperi hoția, incompetenta, corupția unui partid ce conduce țara de 25 de ani fără să fie preocupat decât de protejarea hoților ce l compun.
  • andipanda andipanda
    e ultima oara cand imi pierd timpul comentand Antena 3.Chiar nu va reveniti?
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Uitati-va ce eforturi fac astia din antene sa sustina PSD sa-l sustina pe Dragnea pe Firea si pe toti. Vedeti ce tertipuri folosesc, ce arsenal, si-au scos din sertare toate schemele si imaginatia de care sunt capabili ca sa-i faca pe pelicani (e voie sa zicem pelicani?). Ei care au imprastiat ura intre romani de la Basescu incoace acum se aparatorii pacii. Luati si invatati sunt cursuri live despre manipulare si masluire oferite moka de costumele terminate in "...adea". Nu ca ailalti n-ar face, dar astia sunt cu mult mai subtili si mai subversivi. Plus ca monologul evlaviosului de la inceput e ca show-urile facute de pastorii americani. Te duci ateu si iesi de-acolo cu Dumnezeu in suflet si nici nu-ti dai seama.
    Nu sunt bre robot, ma lasi?
  • George George
    ***|*** Laura Croitoru
  • Sebi. C. Sebi. C.
    Udrea a fost huiduita la Gala Bute, iar Badea a explicat asta spunand ca oamenii nu suporta ca la astfel de evenimente, politicienii ''sa-si bage capu-n poza''. De ce nu spune si despre Firea acelasi lucru?
  • Mihai Mihaii Mihai Mihaii
    +1 Laura Croitoru
  • Laura Croitoru Laura Croitoru
    Dar burtierele de la Realitatea TV va plac?Alea va convin și nu sunt de comandat.

Trimite un comentariu

sus