Skip to main content

Faţă nouă la Vocea României. Irina Rimes este noul antrenor al show-ului

 
Faţă nouă la Vocea României. Irina Rimes este noul antrenor al show-ului

Pro TV a devoalat în finala Românii au talent noul anterenor al show-ului Vocea României. Prima schimbare este artista Irina Rimes (26 de ani), care a şi avut un moment muzical în cadrul show-ului de talente.

Publicitate

Reprzentanţii Pro TV nu au menţionat însă pe cine va înlocui Irina Rimes.

Juriul Vocea României a fost format în ultimul sezon din Tudor Chirilă, Smiley, Loredana şi Adi Despot.

Irina Rimes: „Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoţia, cât de important este mesajul, importanţa de a transmite ce cânţi. Aceasta este cheia către sufletul omului. Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă. Eu asta ştiu să fac, asta vreau să-i învăţ pe concurenţii din echipa mea sa facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show. Vreau să adun în echipa mea oameni talentaţi, care să fie deschişi să încerce şi ceva nou. Nou pentru ei, dar şi pentru noi. Va fi un sezon productiv, cu multă ambiţie şi determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm şi poftă de muncă şi vreau să o împărtăşesc cu toată lumea.”.

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes a devenit cunoscută în ţara ei natală după ce a participat într-un show de talente (Fabrica de staruri).

Irina Rimes scrie versuri, compune şi de-a lungul timpului a colaborat cu mai mulţi cântăreţi români ale căror hit-uri precum Cum ar fi – INNA, Ieri erai – Raluka, Dor de tine – Antonia, Poartă-mă – Alina Eremia sau Sunt puternică – Andra poartă semnătura ei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pro Pro
    Loredana va ramane la Protv! Va fi cooptata intr-un nou proiect.
  • F F
    @ Iuli : stai liniștit ca nu va duce lipsa de oferte.
  • Iuli Iuli
    Loredana cred ca-si da palme. A refuzat atunci oferta Antenei si acum este data afara de la Pro.
    Daca mergea la Antena sigur ii gaseau o emisiune si ei, poate la X Factor/Next Star. ;)
  • F F
    @ Ionut : singurul show pe care l-au distrus a fost Masterchef. În rest, e normal ca unele show-uri au început sa scadă. Cat despre Sunt celebru, a fost un succes clar de audienta, dar a fost prea scump.
  • geo geo
    Loredana și Adi Despot pleaca...
  • an an
    Sunt celebru a fost hit...si astazi se vorbeste despre show, si toata lumea stie despre ce e vorba...gluma asta cu Mihaela Radulescu nu isi are rostul... Masterchef e productie distrusa (dar cu Patrizia Foa Hadean ar merge la fel de bine, dar as face versiunea de Masterchef cu vedete... iar daca se schimba de la un sezon la altul antrenorii, nu'i bai ca azi e Rîmeş...maine altcineva ...conteaza ca juriul sa aibe o chimie aparte, sa se tachineze ca pana acum... si toate cele...brenciu chiar era bun pe format, se arunca de pe scaun in cap pentru rating... acum chirila ii luase locul (dar era foarte teatral)... eu cred ca pe smiley il vor pastra... e inca in topuri, ii arunca la fileu lui Bartos si vice versa...Rimes e un talent, dar intradevar prea tanara sa fie un model...
  • Ionut Ionut
    Ma bucur ca a iesit Loredana, show-ul se indreapta spre derizoriu si a devenit foarte plictisitor, iar nivelul talentelor a scazut dramatic. Probabil o vor aduce si pe Andra, ca pe altcineva chiar nu au de unde sa scoata...
    Totusi sa iasa Loredana si sa intre Irina Rimes e dovada de neputinta. Cand pui langa Smiley (sute de piese compuse, albume, concerte, 10 ani de cariera etc), Chirila (zeci de ani de cariera, multe albume si piese la activ, mii de concerte etc) pe Irina Rimes (1 album, 2 ani de activitate si cateva piese compuse pentru Alina Eremia!!!) e clar ca nu poti mai mult.
    Din pacate, ProTV-ul continua cu succes strategia de a distruge proiectele ramase de pe vremea lui Sarbu care functionau foarte bine fara a pune nimic notabil in loc (a se vedea hit-uri ca Sunt celebru, Dansez, Supravietuitorul si lista poate continua)...
  • Mi-e milă de Mile Mi-e milă de Mile
    Cica vine si dna. Mihaela Radulescu.
  • F F
    E greu sa inlocuiesti pe cineva ca Loredana. Poate mai aduc încă o fata ca sa nu se facă totuși comparația asta. Și sper ca Protv îi va găsi totuși un loc Loredanei. Ar fi băgat sa ajungă la concurenta.
  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    Salut alegerea făcută de ProTV, Irina Rîmeș este o persoană frumoasă, deșteaptă, o bună interpretă și un om cu suflet.
    Pentru ea am să mă uit din nou la Vocea.Ro
  • bing bing
    eu nu inteleg cum de o aduce pe asta... nu am vazut-o si nu am auzit de ea pana acum
  • ip13 ip13
    Buna alegere..Pro Tv surprinde mereu o face mare pasta mica si peste catva ani parca vad ca o pun pe liber si o ia antena 1 de buna si o plaseaza printr-un juriu ceva : D
  • Ad Ad
    Dani, va fi decor nou?
  • mile mile
    doru, pt ca iumor este foarte buna, la acces nu ma uit , la insula putin de tot
  • Doru Doru
    "mile", dar tu de ce te uiti la "Acces direct", "Insula iubirii", "iUmor" ? Doar ca sunt la "Antena 1" ?

Trimite un comentariu

sus