Skip to main content

Ce face Alexandru Sassu la TVR? "Un proces amplu de evaluare". Cu ce scop?

 
alexandru-sassu24
alexandru-sassu24

TVR vine cu precizări în legătură cu situaţia lui Alexandru Sassu, fost preşedinte TVR, care a revenit recent în insituţie, după cum Paginademedia.ro a scris în premieră, aici.

Publicitate

Instituţia publică a trimis un punct de vedere către Paginademedia.ro, la două zile după ce redacţia a trimis două întrebări legate de poziţia lui Alexandru Sassu la TVR şi despre ce va face acolo.

Instituţia publică spune în punctul de vedere că "Alexandru Sassu este angajat al TVR pe termen determinat". Nu precizează însă care este poziţia fostului şef al TVR.

În aceeaşi poziţie, TVR punctează că Sassu "nu se ocupă de restructurare". Reprezentanţii instituţiei publice nu detaliază însă scopul evaluării pe care o va face Alexandru Sassu, fost preşedinte al TVR în perioada 2007-2010.

TVR, în poziţia trimisă Paginademedia.ro:

Alexandru Sassu este angajat al SRTv pe termen determinat, pentru un proiect ce vizează un proces mai amplu de evaluare a activităţii curente a televiziunii publice şi nu se ocupă de restructurare, managementul SRTv neavând un astfel de plan în prezent.

Alexandru Sassu nu este consilier al Preşedintelui – Director General.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ekaterina Furteva Ekaterina Furteva
    Tovarășul Sassu rezolva impasul m
  • Ekaterina Furteva Ekaterina Furteva
    Tovarășul Sassu rezolva impasul m
  • Pandele Pandele
    Asta e omul care - cand era PDG - isi punea asistenta sa ii printeze e-mailurile, fiindca nu era in stare sa si le acceseze singur.
    Si data fiind performanta TVR in timpul conducerii sale, banuiesc ca acum ii consiliaza cum sa inchida pravalia, ca in altceva omul nu are competente.
  • Petre Roman Petre Roman
    Treaba-i clară: secretara pusă cu mâna în postul de PDG are nevoie de un stăpân! După atâta amar de ani, vine la serviciu, intră în birou, ridică receptorul și întreabă: vi-o aduc acum, șefu, sau mai târziu? Vă aduc și zaCăr? Jenată, Adevărata Secretară de la TVR îi spune pe un ton gumeț, de dres busuiocul: sigur, doamnă, am înțeles! V-o aduc îndată, cu șase pliculețe de zahăr, cum vă place!
    Pe amărâtul ăsta l-au trimis de la partid ca să manănce și el o bucată de pâine și să o supravegheze pe Doina cănd stă de vorbă cu angajații care o înregistrează pe ascuns. Altminteri, să reșapezi un ratat care și-a dovedit incapacitatea profesională ca PDG pe post de CONSILIER, asta este o nouă dovadă (nu, nu mai era nevoie!) de impotență a clanului *** condus de livache.
  • Paco Paco
    Tăietor de frunze la câini pe o leafă de 110 milioane. Succesuri, dragă Sașa. Partidul te susține!
  • Livia Pila Livia Pila
    Ia un ban degeaba. Că era șomer.
  • Crina Crina
    Și deci ce face in TVR daca nu este nici consilier.***?

Trimite un comentariu

sus