Skip to main content

Itsy Bitsy Fm introduce în grila de vără o emisiune de parenting

 
Itsy Bitsy Fm introduce în grila de vără o emisiune de parenting

Bloggerul Ela Crăciun, care a anunţat recent că este însărcinată, face un „Jurnal de sarcină” la postul Itsy Bitsy. Emisiunea va debuta în grila de vară a postului Isty Bitsy, începând de luni, 25 iunie. Producţia va fi difuzată în fiecare marţi şi vineri, de la ora 10:00.

Publicitate

Conceptul emisiunii presupune să aducă ascultătorilor informaţii despre experienţele pe care le trăieşte o femeie pe parcursul unei sarcini. Realizatoarea va abora subiecte precum sănătatea fizică a mamei, temperarea emoţiilor şi frica, naştere naturală versus cezariana, creşterea în greutate şi alte informaţii utile pentru viitorii părinţi.

Ideea a fost insipirată din viaţa Elei Crăciun, care a anunţat că este însărcinată. Astfel, potrivit reprezentanţilor postului, proiectul se va desfăşura pe toată perioada sarcinii acesteia.

De asemenea, realizatoare va răspunde întrebărilor ascultătorilor în articole şi video-uri realizate cu specialişti, pe blogul ei.

Alături de emisiune va fi lansat şi un concurs. Ascultătorii trebuie să ghicească greutatea pe care o va avea la naştere bebeluşul realizatoarei Ela Crăciun. Căştigătorul va primi un premiu de 1.000 de euro.

Ela Crăciun:

„Opinia multor oameni este că la a treia sarcină ar trebui să fie mai uşor. În realitate, lucrurile se schimbă în fiecare zi din punct de vedere medical, iar venirea pe lume a unui bebeluş nu este niciodată o menire simplă pentru o mamă.

De când am aflat că sunt însărcinată am experimentat emoţia ca şi cum ar fi pentru prima dată, iar stângăcia şi temerile unei mămici nu dispar odata cu experienţa.

De acum 12 ani, când eram la prima sarcină, tehnologia medicala a făcut un salt uriş, iar informaţiile de acum sunt mult mai generoase pentru părinţi.

Îmi doresc să aduc în această emisiune radio informatii utile de la specialisti, care să ne îndrume către cele mai bune soluţii pentru proaspetele familii.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mila mila
    bine ca nu e la ora 22..cand asculta si parintii
    asta mai lipsea...smiorcaielile unor fufe
  • Sandra Sandra
    Sa se ia de mana cu Carmen Bruma. Aceste emisiuni/carti/bloguri fac mai mult rau decat bine. Mamele ajung sa se simta vinovate ca nu au un stil de viata suficient de sanatos, ca s-au ingrasat mai mult decat li s-a spus ca trebuie, ca nu le ofera copiilor un start bun in viata pentru ca nu le dau sa manance ce le spun aceste persoane care cred ca le stiu pe toate, nicio mama nu mai este relaxata pentru ca se asteapta numai la acuzatii din partea celorlalte mame cu care se intalnesc in parc.....aceste blogerite ar trebui ori sa se duca la munca, ori sa fie casnice, dar sa lase iluzia ca sunt femei de cariera doar pentru ca si-au facut un blog sa le spuna oamenilor ca ele sunt perfecte.

Trimite un comentariu

sus