Skip to main content

Pro TV a achiziţionat finala Roland Garros 2018, în care va juca Simona Halep. Va difuza partida alături de Eurosport

 
Sursa foto: Hepta
Sursa foto: Hepta

Pro TV va difuza alături de Eurosport finala Roland Garros 2018, în care va juca Simona Halep. Pro TV a achiziţionat ca şi anul trecut de la Eurosport drepturile de difuzare ale finalei Roland Garros, în care Simona Halep o va întâlni pe Sloan Stephens.

Publicitate

Finala se va juca sâmbătă, 9 iunie, de la ora 15.00. Pe Pro TV Andreea Esca îi va avea invitaţi pe Mihai Mironică şi Cristian Tudor Popescu, care vor comenta în direct evoluţia tenismenei şi fiecare set al meciului, care începe la ora 16:00.

Andreea Esca:

„E o bucurie să fiu din nou în direct pentru a transmite telespectatorilor noştri finala de la Roland Garros, în care joacă poate cea mai iubită sportivă româncă a momentului. Toţi românii îi vor ţine pumnii Simonei, iar eu îi voi ţine de vorbă pe jurnaliştii Mihai Mironică şi Cristian Tudor Popescu, cei care vor analiza şi comenta această partidă de suflet. Vă aşteptăm pe toţi sâmbătă, de la ora 15:00 la PRO TV, să strigăm: Hai Simona! Hai Romania!”, a declarat Andreea Esca.

Pentru Simona, meciul de sâmbătă va fi a treia finală la Roland Garros la care participă şi a patra şansă de a câştiga un Grand Slam. Indiferent de rezultatul finalei, ea va fi în continuare lider mondial, poziţie pe care o ocupă de 31 de săptămâni.

Managerul Simonei, Virginia Ruzici, este ultimul român care a câştigat un Grand Slam, în anul 1978.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cornel Cornel
    @it ist
    Șirul nu e un doar un test de inteligenta ( deși multi #rezist nu-l rezolvă in nici in 4,5 min , unii nici in 4.5 h ). E ideal pt. a identifica un mod de viață: scroll pe titluri și gata publicul educat și avizat , elita societății.
    Să înjuri PSD-ul te poate face mai "cool", da' nu te face mai deștept.
    Mă enervează frustrații care văd numai paiul din ochiul altuia, care vor să se aplice legea .da' doar pt. ceilalti. Nu aș fi împotrivă la 4-5 călătorii dus-întors lunar pe traseul casă-facultate. Primarul PSD din orașul meu a înlocuit abonamentul nelimitat pt. pensionari cu 20 de bilete gratuite. Dacă primești subvenție-scutire nu-i mai acuza pe alții ca sunt asistați-social. Poate că dacă am scuti de impozit pe venit croitoresele am deveni un pol al haute couture.
    PS La parlamentare am votat ALDE și la turul doi prezidențiale am stat acasă.
  • it ist it ist
    @cornel
    Ok, greseala mea ca nu am citit cu atentie sirul pana la ultimul termen.
    Insa eu nu iti inteleg indignarea fata de de studenti sau cei din IT. Daca ai o problema cu gratuitatea biletelor de tren, de ce nu ai o problema cu gratuitatea biletelor RATB pentru pensionari? Am mers cu ambele mijloace de transport si nu mi s-a intamplat niciodata sa nu am loc in tren, insa mi s-a intamplat de destule ori sa nu am loc in autobuz pentru ca erau ocupate de pensionari care mergeau cu autobuzul doar ca sa mai iasa din casa.

    Partial iti inteleg indignarea fata de scutirea de taxe, mai ales ca recent nu mai e nevoie sa termini o facultate in domeniu, ci orice facultate. Dar, IT-ul este printre sectoarele care participa cel mai mult la cresterea economiei. Cum sanse in agricultura sau in exploatarea cu cap a resurselor nu prea avem cum sa excelam (lipsa de drumuri, lipsa de irigatii, terenurile devin nisipoase, fabrici cu tehnologii invechite, lipsa viziunii/interesului), IT-ul ar putea fi o solutie de avarie, iar astfel trebuie sustinut prin diverse programe.
  • mihai mihai
    in anul 2018 cand doar banii conteaza, Eurosport isi vinde cel mai bun program romanesc din ultimii 20 de ani ca sa castige undeva intre 150k si 250k euro pentru 2-3 ore de transmisie. in afara afaptului ca sunt doar disperati dupa bani nimeni de acolo nu se gandeste la o strategie pe termen mediu si lung. felicitari, Halep o sa castige primul mare slem la pro tv iar voi o sa ramaneti doar un apendice in peisajul media autohton. de ce sa am europsort acasa cand va vindeti finala la pro?
  • Cornel Cornel
    @it ist
    Oricine nu e superficial, arogant, autosuficient ( a.k.a #rezist ) vede ca nu e Fibonacci !
  • it ist it ist
    @iuli: protv e post generalist, nu e axat pe sport. Nu ar putea sa arunce jumatate (sau mai mult) din emisiunile zilnice ca sa difuzeze meciurile. Sa nu mai spunem ca nu dispun nici de tehnica necesara sa transmita live 3 meciuri concurente, ceea ce televiziunile de sport pot face.

    @cornel: oricine care are un minim de gandire logica si stie sa adune 2 numere poate sa iti rezolve testul, iar daca a trecut prin liceu s-ar putea sa stie si denumirea sirului
  • F F
    Ești penibil mile. Ești atât de obsedat, ca acum în loc sa ții cu Simona, speri sa piardă, doar ca sa mai poți lasă un comentariu anti-Pro. Uita-te pe Eurosport dacă te interesează și lasă obsesiile deoparte măcar doua ore.
  • mile mile
    sigur pierde , pro tv aduce ghinion
  • geo geo
    Cris, banuiesc ca aceasta este perioada in care se renegociaza achizitia drepturilor TV pentru competitiile mentionate de tine. Aminteste-ti cum a fost si cu F 1, cu doua zile inainte de startul noului sezon au anuntat - si cei de la Digisport si cei de la Telekom - ca vor transmite, in continuare.
  • sorin sorin
    Cu un asa comentator ...mai bine ma uit la eurosport,omul ala a comentat anul trecut finala RG si simteam cu transmite OTV -ul in direct,reluare,inregistrat etc
  • Cris Cris
    Telekom a pierdut toate drepturile de transmisie a WTA,a Ligii Campionilor,Europa League, campionatul Spaniei..a ramas doar cu cel al Angliei,programe cu "cafteala",multe reluări,dar,macar sa fi preluat finala Simonei,uite ca s-a putut la altii.Nu se mai merita sa fii abonat la Telekom,dar,partea proasta e ca nu prea ai alternative...
  • Răzvan Alexandru Răzvan Alexandru
    Ieri, pe la 17.30 (se poate vedea în arhiva de pe site), Cetepeul a avut o intervenţie telefonică la UM Digi24 pe tema calificării Simonei în finală. Omul pare să stea încă şi mai rău cu nervii decât credeam până acum. În câteva minute, a reuşit să treacă de mai multe ori de la comentarii avântate, entuziasmate, la momente în care îl înneca plânsul, cu o viteză mult mai mare decât cea a serviciului Simonei.

    Aşa că pregătiţi-vă pentru show. Dacă va câştiga Simona, bipolarul pleşuv va face tumbe în direct. În caz contrar, e în cărţi o cădere nervoasă mai ceva ca în telenovele.
  • Je Je
    *** ...
  • Mihai Mihaii Mihai Mihaii
    Comenteaza CTP, finala e ca si pierduta.
  • Cornel Cornel
    https://www.paginademedia.ro/2014/06/antena-3-va-transmite-alaturi-de-eurosport-finala-roland-garros-dintre-simona-halep-si-maria-sharapova/comment-page-2?v=1/
    @ fake Mile: ProTv va întrerupe transmisiunea finalei pt. a difuza "Știrile de ora 5" ?
    @ mihai : Cei care merg nelimitat gratuit cu trenu' cum se numesc ? Studenți.
    Ăia de coloreaza decorurile la Angry Birds sau perie typo in softuri indiene si sunt scutiți de impozitul pe venit? IT-iști.
    Pt. publicul "care știe sa lege doua cuvinte"(corupția ucide, ciuma roșie și alte sloganuri subnutrite intelectual) un test de 45 de secunde:
    3 , 5 , 8 , 13 , 22 ?
  • Corina Corina
    Nici nu conteaza cine transmite meciul! Important este ca Simona sa castige!! :)

Trimite un comentariu

sus