Skip to main content

Emisiunea Vedeta Populară, prezentată de Iuliana Tudor, ajunge la final. Ediţia, difuzată în altă zi faţă de difuzarea obişnuită

 
Emisiunea Vedeta Populară, prezentată de Iuliana Tudor, ajunge la final. Ediţia, difuzată în altă zi faţă de difuzarea obişnuită

Emisiunea Vedeta Populară, de la TVR, se apropie de finalul celui de al doilea sezon. Finala show-ului prezentat de Iuliana Tudor va fi difuzată joi, 14 iunie, de la ora 21:00, anunţă TVR. Asta în condiţiile în care, show-ul TVR a fost difuzat până acum în serile de sâmbătă şi duminică.

Publicitate

De-a lungul celor nouă ediţii, din 45 de concurenţi, au rămas cinci (foto). Concurenţii care se duelează în finala concursului de folclor pentru premiul de 100.000 de lei sunt:

  • Ştefan Negru din Moldova
  • Ioana Milculescu din Oltenia
  • Cătălina Rotaru (din Cluj, dar reprezentând Bucovina)
  • Alin Ienciu din Ţinutul Pădurenilor
  • Manuela Bucătaru, din Bucovina

Faza finală a talent show-ului are două etape. Mai exact, prima probă este eliminatorie. Doi dintre finalişti vor fi eliminaţi din concurs înainte de pauză. În partea a doua, fiecare dintre cei trei concurenţi rămaşi va cânta una dintre cele mai populare melodii din zona pe care o reprezintă.

Juriul compus din Grigore Leşe, Elise Stan, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Mircea Dinescu va lua decizia cu privere la câştigătorului competiţiei.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cris Cris
    Ce sa spun,când *** pozează,aproape goală pe coperta TV MANIA,te întrebi,pe unde a dat ***,nu asa te evidențiezi ca realizatoare tv...dar,nu e nimic nou sub soare..e multi deștepți care fac pe vedetele tv *** din Romania(scuze,e..ca e sub 50),par example...Maruta, Răzvan,Dani,Teo,Niculeasca și prostovanul din Soldovenia,nu mai vorbesc de gașcă de seara,de la tvurile,Banciu,Badea,Madalin Ionescu,și maimuta lui..etc...Deci,prosti,(deja asta ii califica la incultura)..
  • omar omar
    stie cineva daca emisiunea asta are o clauza de audienta. si cam cat costa o editie. intreb pt un prieten...
  • Merlusca Merlusca
    Finala are loc joi pt ca duminica e fotbal din Rusia si pt a profita de audienta ridicata de meciul de deschidere a campionatului mondial meci care e programat fix inaintea vedetei populare
  • livia pilă livia pilă
    Oricum, Iuliana Tudor ***,

Trimite un comentariu

sus