Skip to main content

Meciurile NBA se văd la Telekom Sport pentru încă doi ani

 
Meciurile NBA se văd la Telekom Sport pentru încă doi ani

Telekom Romania Communications a câştigat drepturile exclusive pentru TV, online si aplicaţii mobile ale meciurilor celui mai important campionat de baschet al lumii, NBA, pentru perioada 2018-2020, potrivit unui anunţ al companiei.

Publicitate

Drepturile includ difuzarea de meciuri, de rezumate şi magazine dedicate campionatului profesionist nord-american.

Vlad Enăchescu, director general Telekom Sport:

„Continuăm o tradiţie începută odată cu înfiinţarea acestei staţii. Ne-am propus să construim o televiziune de sport premium, din care nu puteau marile campionate profesioniste din America. NBA face parte din oferta noastră încă din 2010, iar eforturile noastre au fost apreciate de fanii baschetului, dar şi de partenerii din Statele Unite, alături de care continuăm acest demers important şi spectaculos. Marile branduri ale baschetului mondial vor putea fi urmărite pe canalele Telekom Sport cel puţin până în 2020, oriunde, pe orice ecran, prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    bine ca e mai bun vali moraru care injura pe fata pe dinamo
  • Cris Cris
    Stati sa vedeti ce vor face"meseriasii"de la Telekomunism Tv,de la 1 iulie...Vor scoate o grămadă de programe,printre care,National Geografic,Wild,People,Diva,mai sunt câteva , dar nu le tin minte,sa introducă,Epic Drama,Românce,Rock Tv,și nu mai stiu,ce..Magic Tv...dar,despre programele de proasta calitate a Telekomului Sport,nu prea exista autocritica.. apropo,NBA,e prea putin in oferta lor,pt cei doi ani,având în vedere ca au pierdut Champions League,Europa League,Bundesliga,nu mai transmit WTA,în schimb ,ne omoara cu pornografii gen Liga 1,Liga2,acum,au apărut cei din campionatul sătesc,Liga4,doar ca se cheamă Steaua,Rapid..cam de doi bani oferta,iar calitatea prezentatorilor....penibila.
  • geo geo
    Bai Mile aici nu e vorba de Antenele tale.
    Poti trai un anumit numar de ani pe banii abonatilor - doar cei de la Telekom platesc mai multi bani decat cei de la RCS - dar pierderile nu pot continua. Daca ma intelegi ce spun...
  • mile mile
    geo, tu inca nu ai inteles ca ei traiesc din banii abonatilor , dar aberezi
  • geo geo
    Foarte bine că au luat drepturile, în continuare...interesant ar fi fost să ne zică dacă își recuperează investiția din reclamele pe care le difuzează și cam care sunt audiențele meciurilor, programate de f multe ori la ore nepotrivite ptr România.
    Da, Robert, ai dreptate...sunt cei mai buni...dovada o vezi în audiențe...sunt surclasați de concurența de care pomenești.
  • Robert Robert
    Pe departe cei mai buni din Romania, peste gigi sport. Nici nu-i termen de comparatie
  • Cosmin Cosmin
    Foarte rau ca au castigat tot ei. Ei au si abonamete scumpe si stau prost la transmisia online si mobila. Mai bine te uiti pe streamuri piratate decat sa urmaresti la ei. Sper ca NFL sa castige altcineva.
  • DODO DODO
    nu este corect sa reduci canale care erau in contract fara sa pui ceva in schimb si sa pastrezi pretul abonamentului ca inainte asa ca ...nu cred ca sint cei mai buni Poate se sesizeaza protectia consumatorului
  • qwerty qwerty
    Bravo! Hai acum și cu anunțul privind NFL.
  • Adi Adi
    Pacat ca sunt la ore greu accesibile.Dar basket-ul din NBA ramane senzational.
  • mile mile
    bravo lor , cei mai buni din romania si sa mai investeasca

Trimite un comentariu

sus