Skip to main content

VIDEO. National Geographic iese din grila Telekom. Câţi abonaţi se pierd

 
VIDEO. National Geographic iese din grila Telekom. Câţi abonaţi se pierd

VIDEO. Canalele National Geographic ies din grila de programe a furnizorului de cablu Telekom România. Este vorba de şapte posturi TV, printre care National Geographic, Nat Geo Wild şi ostul pentru copii Baby TV.

Publicitate

Schimbarea se va produce duminică, 1 iulie.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul oficial National Geographic, canalele de televiziune asociate cu National Geographic nu vor mai fi diponibile în reteaua Telekom.

Câţi abonaţi sunt afectaţi?

Telekom are aproximativ 1,5 milioane de abonaţi de serviciile de televiziune. Cei mai mulţi sunt abonaţi la serviciile DTH.

Anunţul National Geographic a fost făcut şi pe postul TV. Într-un text care rula pe ecran, National Geographic îşi anunţa telespectatorii de ieşirea de pe Telekom.

"Stimaţi telespectatori, canalele National Geographic nu vor mai fi disponibile la Telekom România începând cu 1 iulie.

Dacă vreţi să recepţionaţi în continuare canalele National Geographic, vedeţi unde sunt disponibile pe www.natgeotv.com/ro."

VIDEO. Anunţul National Geographic pe postul TV:

Programele care ies din grila Telekom sunt:

  • National Geographic
  • National Geographic HD
  • Nat Geo Wild
  • Nat Geo Wild HD
  • Nat Geo People
  • Nat Geo People HD
  • Baby TV, canal pentru copii

Posturile sunt disponibile în continuare în grila RCS&RDS, UPC, AKTA, Orange, Ines, iar BabyTV este disponibil prin UPC şi Orange.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Ca acum 20 de ani cand grila era la numar de programe, nu la continut. Dictatura sau prostie ?
    Hotie pe fata, bine acoperita de contracte .
    Se pot cere despagubiri ? Nu cred.
  • Mile Mile
    Telemom trebuie sa-si faca gropile canale de documentare decât să plătească americanilor mulți bani , cu ei cumperi calitate bbc și gata cu imperiul
  • INSOMNIACUL INSOMNIACUL
    Eu nu sunt abonat Telekom, dar susțin abonații. Este jaf la drumul mare! După ce mai scot din grila Telekom canale cât de cât importante gen NG, Filmbox, mai și scumpesc abonamentele cu 2-3 lei (Bine, este din cauza și lui Epic Drama, care costă multișor, având în vedere că e un fel de HBO mai preistoric)

    BTW: Cum zise Vrăjitoarea: "Război vrea, război vor primi!"
  • florentina florentina
    Ca si PSD-ul,ne credeti pe toti o aglomeratie de prosti,privitori de tarafuri,manele si alte ***.Rusine telekom cu t mic.O sa imi schimb providerul de cablu.
  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Așa cum se menționează și în comunicatul Telekom numărul celor care consumă semnal pe canalele National Geographic nu este foarte mare.
    Chiar dacă numărul celor care consumă acest semnal nu este mare există și o altă categorie de public care deși nu urmărește frecvent postul, dorește să aibă în grilă acest canal, iar scoaterea lui din grilă este un motiv de dezamăgire și pentru aceștia.

    Apoi National Geographic People era unul din canalele prin care Telekom se diferenția de celelalte rețele, unii telespectatori, puțini e drept, erau abonați Telekom tocmai pentru acest canal de nișă.

    Multe din canalele menționate de antevorbitorii mei nu sunt scoase pentru că nu costă aproape nimic retransmisia lor (cel puțin stația TV nu încasează bani de la compania de cablu/satelit).
  • Cazaban Paul Cazaban Paul
    Eu am renuntat la ei desi mai aveam un an de contract. Asta e. Au investit atat de milt in noua lor platforma ca n-au mai avut bani de achizitionat programe :-)!
  • mile mile
    romanii vor sa plateasca putin sa vada multe canale , a trecut vremea aia , trebuie scoase si mai multe programe , dar sunt sigur ca se va si intampla , cat platesc englezii sau francezii cablul , iar romanii vor la pret de nimic aceeasi oferta , toti *** au mai multe antene de satelit decat nemtii
  • Cristi Cristi
    Dispar din grila Telekom următoarele posturi: National Geographic SD+HD, Nat Geo Wild SD+HD, Nat Geo People SD+HD, DIVA Universal, E! Entertainment SD+HD, Baby TV și Mezzo SD+HD.

    Dispare pachetul minim de programe TV S. Toți abonații pachetului minim vor fi trecuți automat la pachetul mediu TV M, cu o scumpire a abonamentului de 0,6 euro.

    În pachetul mediu TV M vor intra 4 posturi noi: Viasat Epic Drama, Romance TV, Rock TV și Magic TV. În schimb, posturile AXN Black, AXN White, Travel Channel SD+HD, Food Network SD+HD, Fashion TV SD+HD, MTV Live HD, UTV HD și Bollywood HD vor fi trecute din pachetul mediu TV M în pachetul maxim TV L.

    În pachetul maxim TV L, pe lângă cele 4 posturi noi (Viasat Epic Drama, Romance TV, Rock TV și Magic TV) + cele mutate din pachetul TV M, vor mai fi introduse și Classica TV, Djazz TV și Film Now (fostul DigiFilm).
  • Adelina Adelina
    telekOM, plec de la voi
    că nu ati fost OAMENI cu mine
    vreau inapoi
    Nat Geo
    Film Box

    sper sa plece lumea de la voi de nesimtiti ce sunteti. sunt suparat.
  • Cristian Cristian
    Este o decizie abuziva a Romtelekom. De cind s-a inceput colaborerea cu Telekom am avut periodic surprise neplacute si totusi am ramas fidel Romtelekom. Aceasta decizie ABUZIVA ma face sa renunt la serviciile lor si sa migrez cu internet, telefon si televiziune la alta firma de profil
  • Radu Radu
    Nu stiu daca are legatura cu decizia telekom, insa pe DIGI a intrat de cateva zile si postul de documentare DOQ. @mile, viast-urile cumpara documentare bbc, in niciun caz nu e invers, dar daca la tine televizorul sta doar pe antena 1, 2 ,3 si euforia lifestyle tv, normal ca nu stii
  • Oana Oana
    Eu sunt o urmaritoare fidela a canalului nat geo people. Miercuri la 21:45 lumea se opreste in loc, cand este difuzat un nou episod din doctor pol. Nu mai zic ca urmaresc cam toate celelalte emisiuni. Canalele astea chiar ajuta la cresterea coeficientului de inteligenta si ei le inlocuiesc cu niste mizerii. Pe mine, ca si client, m-au pierdut. Nu ma intereseaza contractul. Arrivederci telekom!
  • mile mile
    sa lase doar antenele si eu sunt fericit
  • Mile Mile
    Ter, românii nu prea se uita la aceste tv
  • TER TER
    @mile, ca de obicei scoti doar prostii pe gura. Ce se da pe NG sunt productii proprii, iar pe Nat Geo SD se dau premiere. Dar cum tu esti spalat pe creier ce sa intelegi....

Trimite un comentariu

sus