Skip to main content

FOTO. Reclamă în Gazeta Sporturilor: „Ruşine Jandarmeriei Române”. Cine este clientul

 
FOTO. Reclamă în Gazeta Sporturilor: „Ruşine Jandarmeriei Române”. Cine este clientul

O pagină de publicitate în Gazeta Sporturilor pentru a bate obrazul Jandarmeriei Române. Cine este clientul de publicitate?

Publicitate

Gazeta Sporturilor are în interior, o pagina întreagă cu un mesaj pentru Jandarmeria Română, după protestele de miercuri seara: „Ruşine Jandarmeriei Române”.

Mesajul care acoperă mai bine jumătate de pagină are şi o explicaţie:

„Miercuri, 20 iunie, jandarmii au intervenit în forţă în Piaţa Victoriei, au lovit protestatari şi i-au târât în dube. Înainte de intervenţia lor, protestul era paşnic.

Jandarmeria nu are nicio scuză. A ales să apere liniştea politicienilor corupţi. Şi-a abandonat misiunea de a proteja cetăţenii.”, spune mesajul.

Din partea de jos a paginii aflăm şi cine a plătit pentru reclamă:

„Costurile acestei machete sunt susţinute prin donaţiile membrilor Declic

Declic este, potrivit site-ului, o „comunitate de activism online din România, cu sute de mii de membri”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    mai geo de unde stii tu ce nu stie nimeni ?de la psd-alde ? pai am ajuns asa rau pt ca exista oameni ca tine = limitati si usor de dus cu minciuna Te rog stai deoparte si lumineaza-te apoi sa-ti dai cu parerea Dar despre JANDARMERIE nu pot spune decit ca s-a transformat din elita in clasica militie comunista cu sefi cismogoti pt care sepcile sint intotdeauna prea mari Totul a culminat cu onorurile militare la care numai cei din virful tarii au dreptul sa -l onoreze pe bulibasa autointitulat imparatul *** asta la ordinul ministrei vigilente RUSINE !!!
  • Andrei Andrei
    @Geo: trebuiau sa ii doneze la direcția pentru protecția copilului Teleorman, am înțeles ca au pierdut niște bani acolo plătind niște prieteni de-ai lui Dragnea.
  • Martorul Martorul
    Încep sa se separe apele..... oamenii buni,morali,cinstiți într-o parte și cei agresivi fizic,verbal,toți oamenii posedați de diferite vicii:lăcomie, desfrâu, alcool in cealaltă.
  • autoR autoR
    In spatele miscarii Rezist se afla ceea ce se afla si in fata miscarii Rezist. Ba chiar si la stanga si la dreapta.

    Eu spre exemplu cred ca sunt pe la mijlocul miscarii Rezist. Donez constant intre 25 si 100 de lei pentru actiunile Declic. Totul se desfasoara on-line. Imi prezinta actiunea, accept sa donez, primesc explicatii clare si la obiect legate de FIECARE ban pe care il donez: materialele, facturile, actiunile etc.

    Exact asta nu se poate spune despre taxele si impozitele pe care le platesc si cu care Dragnea face ce vrea "muschii lui de penal". Respectiv isi cumpara voturi de la batrani si asistati sociali si plateste troli-postaci ca sa ventileze ***-news pe internet.
    Ah, si inca ceva, suntem cateva mii de astfel de donatori! Faceti-va calculele,
    mancurtizatilor!
  • geo geo
    În spatele mișcării Rezist de vehiculează sume mari de bani provenite din sponsorizări mai mult sau mai puțin transparente. Eu, în locul celor de la Declic donam banii pentru o cauză nobilă, ajutam copii sau adulți bolnavi.
  • Iuli Iuli
    Bravo GSP!

Trimite un comentariu

sus