Skip to main content

Un grup de presă din Bulgaria a intrat pe piaţa de print din România. Titlul e pe tarabe

 
Un grup de presă din Bulgaria a intrat pe piaţa de print din România. Titlul e pe tarabe

REVISTĂ NOUĂ. Un grup de presă din Bulgaria şi-a făcut intrarea pe piaţa din România. Revista pe care au lansat-o este deja pe tarabă. Despre cine este vorba, ce titlu au lansat şi ce jurnalişti sunt în echipă, în continuare:

Publicitate

Revista nou apărută este Reporter Global. Titlul - cu o apariţie săptămânală - este deja pe piaţă şi are licenţă The Economist. Este şi online. De altfel, compania care editează revista în România - Zarix Media Group - scoate şi în Bulgaria o publicaţie sub licenţa The Economist.

Titlul de pe coperta primului număr: Economia globală rămâne fără combustibil.

Cine este Zarix Media Group?

Zarix Media Group este parte a grupului de presă bulgar S Media JCS. În Bulgaria, S Media editează mai multe reviste internaţionale sub licenţă: Glamour (Conde Nast), Good Food, Top Gear (BBC Worldwide Magazines).

În portofoliul companiei de la sud de Dunăre sunt şi o serie de site-uri sportive: tennis24.bg, BGvoleyball.com, BGathletic.com, BGswim.com, sportmedia.tv, BGfootball.com şi BGsprint.com.

Ce jurnalişti sunt în echipă?

Redacţia este condusă de jurnalista Lidia Moise. Din echipă fac parte jurnaliştii Adelina Rădulescu, Ionuţ Iamandi, Constantin Rudniţchi şi Roxana Dascălu.

Semnează, în calitate de contributori, Ovidiu Nahoi şi Iancu Guda.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mirela Popa Mirela Popa
    Bun venit,
    Este nevoie de încă un grup de presă lângă Burda și Ringier.
    Poate încerca să preia titlurile BBC de la Intact.

    Tot PaginaDeMedia menționează că "o companie din Bulgaria" încearcă să preia împreună cu Ringier cotidianul sportiv Gazeta Sporturilor.

Trimite un comentariu

sus