Skip to main content

Serialul Fructul oprit va avea și sezonul al doilea la Antena 1

 
Serialul Fructul oprit va avea și sezonul al doilea la Antena 1

Nu se oprește la primul sezon. Serialul Fructul oprit va continua cu sezonul al doilea, au anunțat reprezentanții Antenei 1. Filmările pentru al doilea sezon al serialului produs de Ruxandra Ion vor fi reluate vara acesta.

„Sezonul al doilea va fi 100% original! Păstrăm cea mai mare parte din personajele actuale și le plasăm povestea la aproape șase ani de la finalul sezonului unu”, declară producătorul serialului, Ruxandra Ion. 

Publicitate

În această lună, telespectatorii pot urmări ultimele trei episoade ale primului sezon, producție difuzată miercurea de la ora 20.00. „Tot ce vă pot spune este că va fi un final neașteptat, care va lăsa fanii serialului „Fructul Oprit” cu sufletul la gură. Vor vedea două mirese, nu una...”, anunță producătorul serialului. 

Ce urmează? „O poveste pe care niciun cârcotaș nu o va mai putea considera „o copie”. Câțiva actori dispar, câțiva actori noi și... veți vedea peste câteva luni.”, completează Ruxandra Ion.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Sa intelegem ca finalul primului sezon se va va abate de la scenariul original...iar in sezonul doi se va merge pe un alt scenariu ?
  • Sa fim seriosi tot o cope va ramane cu actori falsi indiferent ce va schimba , daca -l va pune la bataie miercurea cu Visuri la cheie nu-i vad bine , si acum va iesi mile si o sa zica numai aberati
  • e bine ca se continua original, cu scenariu nou, acest serial a adus un nou suflu in romania , in care se arata viata oamenilor normali , nu doar josnici cu unii care imita un betivan, la prima mana , cel mai facil , mai sunt trei episoade de trei ore

Trimite un comentariu