Skip to main content

Serialul Fructul oprit va avea şi sezonul al doilea la Antena 1

 
Serialul Fructul oprit va avea şi sezonul al doilea la Antena 1

Nu se opreşte la primul sezon. Serialul Fructul oprit va continua cu sezonul al doilea, au anunţat reprezentanţii Antenei 1. Filmările pentru al doilea sezon al serialului produs de Ruxandra Ion vor fi reluate vara acesta.

Publicitate

„Sezonul al doilea va fi 100% original! Păstrăm cea mai mare parte din personajele actuale şi le plasăm povestea la aproape şase ani de la finalul sezonului unu”, declară producătorul serialului, Ruxandra Ion.

În această lună, telespectatorii pot urmări ultimele trei episoade ale primului sezon, producţie difuzată miercurea de la ora 20.00. „Tot ce vă pot spune este că va fi un final neaşteptat, care va lăsa fanii serialului „Fructul Oprit” cu sufletul la gură. Vor vedea două mirese, nu una...”, anunţă producătorul serialului.

Ce urmează? „O poveste pe care niciun cârcotaş nu o va mai putea considera „o copie”. Câţiva actori dispar, câţiva actori noi şi... veţi vedea peste câteva luni.”, completează Ruxandra Ion.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Sa intelegem ca finalul primului sezon se va va abate de la scenariul original...iar in sezonul doi se va merge pe un alt scenariu ?
  • mile mile
    stai linistit mareane , apropo varianta de la pro 2 cat a avut rating
  • marian marian
    Sa fim seriosi tot o cope va ramane cu actori falsi indiferent ce va schimba , daca -l va pune la bataie miercurea cu Visuri la cheie nu-i vad bine , si acum va iesi mile si o sa zica numai aberati
  • mile mile
    e bine ca se continua original, cu scenariu nou, acest serial a adus un nou suflu in romania , in care se arata viata oamenilor normali , nu doar josnici cu unii care imita un betivan, la prima mana , cel mai facil , mai sunt trei episoade de trei ore

Trimite un comentariu

sus