Skip to main content

SHARED NEWS. Simona Halep, vedeta site-urilor de ştiri: „Amendată pentru depăşirea vitezei legale la rever"

 
Foto | Hepta
Foto | Hepta

SHARED NEWS. Simona Halep este subiectul central al celor mai virale materiale de pe site-urile de ştiri, în ultimele zile, după revinerea acesteia în ţară.

Publicitate

Toate cele cinci materiale din topul celor mai distribuite au vorbit despre Simona Halep. Au publicat ştiri şi opinii despre campioana de la Roland Garros: Digi24, Adevărul şi Republica.

Aproape 12.000 de distribuiri au adunat împreună cele cinci materiale din top despre Simona Halep.

Cea mai virală ştire de Facebook a fost publicată de Digi24.ro, cu aproximativ 5.500 de share-uri, şi are ca subiect farsa pusă la cale de Poliţia Română la revenirea în ţară a tenismenei. Ofiţerii din cadrul Poliţiei Române au amendat-o pe Simona Halep pentru „depăşirea vitezei legale la rever”.

Următoarea ştire, tot de la Digi24, prezintă opinia jurnalistului Cătălin Striblea despre organizarea evenimentului dedicat Simonei Halep.

„Poate dacă manifestarea ar fi fost în centru, s-ar fi adunat mai multă lume. Simona e un om foarte de treabă, e conceptul american the girl next door. Nu crâncneşte, acceptă lucrurile cu uşurinţă. targeturile ei sunt altele.

Cristina Neagu, tot o mare campioană, e de altă factură, e dintr-o bucată. A zis: Poftim? Fata asta să datoreze ceva României? Alo, invers!”, a spus pentru Digi24 Cătălin Striblea.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. digi24.ro, "Farsa pusă la cale de Poliţia Română. Au oprit-o pe Simona Halep în trafic şi au amendat-o pentru „depăşirea vitezei legale la rever”

- 5.499 like-uri & share-uri;

2. digi24.ro,"Striblea: Simona este un om foarte de treabă chiar şi faţă de manifestarea care trebuia să fie în altă parte"

- 1.905 like-uri & share-uri;

3. adevarul.ro,"Nadia Comăneci, cursă nebună din SUA la Paris, pentru a fi alături de Simona Halep. Fosta gimnastă a povestit în presa franceză de ce n-a vrut să rateze finala", de Iulia Anghel

- 1.563 like-uri & share-uri;

4. republica.ro,”Tenis şi vis", de Eduard Dinu

- 1.344 like-uri & share-uri;

5. adevarul.ro, "Reclamă uriaşă cu Simona Halep în mijlocul New York-ului: cum au ales americanii să onoreze primul titlu major", de Alex Ştefan

- 1.086 like-uri & share-uri.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus