Skip to main content

Smiley rămâne în juriul Vocea României şi în sezonul următor

 
Smiley şi Ana Munteanu
Smiley şi Ana Munteanu

Pro TV l-a anunţat pe ce de-al treilea antrenor Vocea României din sezonul opt. Este vorba de Smiley, juratul care a dat ultima Voce a României în persoana Anei Munteanu.

Publicitate

Anunţul a fost făcut de matinalii de la Kiss FM, Rusu şi Andrei. Aceştia l-au avut invitat în studio pe Smiley, cu care au discutat despre schimbările din noul sezon Vocea României şi despre strategia acestuia prin care vrea să câştige şi sezonul opt.

Până acum postul de televiziune i-a mai anunţat pe Irina Rimes, care este la prima apariţie în show şi pe Tudor Chirilă.

"Pentru mine, a fi antrenor la Vocea României este o extensie a lucrurilor pe care le fac zi de zi şi o şcoală, în acelaşi timp. Fiecare sezon e o bucurie, pentru că ascult foarte multe voci extraordinare şi cunosc oameni care îşi doresc cu adevărat să facă o carieră în muzică.

E locul ideal pentru mine să descopăr talente. În momentul în care vorbesc pentru concurenţi, parcă vorbesc şi pentru mine, şi eu am o grămadă de lucruri de învăţat de la ei.

În plus, are show-ul ăsta un mod de a te surprinde cum n-am mai văzut. După atâtea sezoane, după ce am ascultat mii de voci, mă simt înainte de sezonul 8 ca şi cum aş fi la prima ediţie. Asta e magia pe care o aduce Vocea României”, a spus Smiley.

Smiley este în juriul talent show-ului de pe Pro TV din sezonul întâi şi a dat doi câştigători, pe Ştefan Stan în primul sezon şi pe Ana Munteanu.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mariana Mariana
    Chirila este un profesionost. Succes Tudor Chirila.
  • ALX ALX
    Andra are studii muzicale, ea a terminat Facultatea de Muzica... Despre ce vorbim aici? Este considerată de majoritatea profesorilor de canto ca Dana Dorian sau Crina Mardare drept cea mai bună Voce din România. Este usor sa vii aici si sa faci niste acuze... Eu sunt fan Loredana dar Andra din punct de vedere Vocal ii este superior... Andra transmite emoție pura.
  • F F
    Nu o sa fie Andra sigur. :)) M-as mira dacă nu ar fi tot barbat.
  • Mizu Mizu
    @Iana
    Doar Loredana are studii muzicale (ea mai exista in juriu?). Toti ceilalti canta dupa ureche. Dar e adevarat ca Andra nu are stofa de nimic altceva decat cantat. Ea este doar vocalista ca are voce si atat.
  • mile mile
    unul fara voce nu poste sa judece la un concurs de voci, e un nonsens
  • Mihail Mihail
    Au forța să facă dublu audienta fata de xfactor
  • lana lana
    Andra?! fara studii muzicale, 100 de cuvinte maximum in vocabular...!!!
  • Mizu Mizu
    Cei mai cunoscuti de la Vocea = Ilinca Bacila si Alex Florea, si nu au fost castigatori la Vocea, dar au fost locul 7 la Eurovision 2017 (locul 5 la televoting in finala de la Kiev). Sah Mat.
  • Doru Doru
    Foarte bine. Oricum, nu are concurent pe intervalul emisiunii.
  • Jeleu Jeleu
    OOOOOO, ce surpriza! Nu pot sa cred!
  • mile mile
    nu mai insistati , este un concurs doar pt bani , nu au forta sa faca mai mult
  • geo geo
    Chirila, Smiley, Irina Rimes + destul de probabil Andra.

Trimite un comentariu

sus