Skip to main content

VIDEO. Grupul Ogilvy trece prin cel mai important rebranding din istoria sa de 70 de ani

 
VIDEO. Grupul Ogilvy trece prin cel mai important rebranding din istoria sa de 70 de ani

Ogilvy a anunţat cea mai importantă transformare din istoria sa, la 70 de ani după ce David Ogilvy a pus bazele organizaţiei cu acelaşi nume.

Publicitate

Continuând, astfel, un amplu proces de transformare strategică, Next Chapter, Ogilvy introduce o nouă structură organizaţională şi o nouă identitate de brand.

Cele trei entităţi distincte - OgilvyOne, Ogilvy & Mather Advertising şi Ogilvy Public Relations alături de celelalte sub-branduri şi specializări, distincte până acum - se vor numi simplu: Ogilvy. Toate acestea vor funcţiona de acum sub aceeaşi identitate vizuală, aceeaşi poziţionare şi aceeaşi abordare integrată a serviciilor, spun reprezentanţii agenţiei într-un comunicat.

„A fost o călătorie de 18 luni pentru brandul Ogilvy şi cea mai mare transformare din istoria agenţiei noastre”, a declarat John Seifert, CEO Ogilvy Grup Worldwide.

„Pentru a răspunde cât mai eficient nevoilor în permanentă schimbare ale clienţilor noştri, facem acest pas îndrăzneţ de a redefini compania şi de a construi un nou model pentru industria în care activăm, şi la a cărei dezvoltare contribuim de peste 70 de ani”, a adăugat John Seifert.

Manuela Necula, CEO Ogilvy Romania şi CEO Hogarth România, în contextul anunţului făcut de compania mamă:

„Experienţa ultimilor ani, în lucrul cu clienţii din România, ne-a condus, în mod intuitiv, spre un mod de lucru integrat şi ne-a antrenat în spiritul acestui nou capitol. Noua structură organizaţională oferă oportunităţi deosebite fiecărui membru al echipei locale şi pune în centrul a tot ceea ce facem clienţii şi nevoile lor, care sunt în continuă schimbare.”

Ogilvy Worldwide

Ogilvy este astăzi o reţea creativă integrată, una dintre cele mai premiate agenţii din lume, parte din grupul WPP, cel mai mare grup de comunicare la nivel internaţional.

Ogilvy România face parte din reţeaua internaţională Ogilvy. Portofoliul de clienţi cuprinde companii pentru care Ogilvy România dezvoltă campanii de comunicare, atât la nivel internaţional, cât şi la nivel local - Philips, Heineken (Strongbow, Ciuc Premium, Cidru Mândru, Blind Pig, Old Mout, Stassen), ETI Gida, Lenovo, Dr. Oetker, Kimberly Clark, IBM, Piraeus Bank, Mega Image, Montefarmaco, Sanofi, Leroy Merlin şi alte companii de renume.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus