Skip to main content

A murit Carmen State, prezentatoarea emisiunii „Fără etichetă” de la TVR

 
A murit Carmen State, prezentatoarea emisiunii „Fără etichetă” de la TVR

Jurnalista Carmen State, realizatoare a emisiunii Fără etichetă, s-a stins la 51 de ani. Carmen State lucra în Departamentul Minorităţii şi a fost angajată a Televiziunii Române timp de 24 de ani.

Publicitate

„Vorbitoare de limba romani şi printre primele persoane din România care şi-a asumat apartenenţa la etnia romă, Carmen a intrat în echipa emisiunilor pentru minorităţi încă de la începuturile acesteia în Televiziunea Română, în 1994”, conform TVR.

A fost reporter, redactor şi prezentator de emisiuni precum „Sub aripa muzei”, „Primul pas”, „Toţi împreună”, „Fără etichetă”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Spre rusinea mea, nu am urmarit nicio emisiune realizata / prezentata de aceasta duduie. De care nu auzisem până acum. Cât despre Marius Ancuța...probabil că nu știți cine este / știrea nu a fost mediatizată prea mult ieri după-amiază...oare de ce vă ia atât de mult timp să scrieți un articol ?
  • circo circo
    a murit și Marius Ancuța, comentatorul de snooker de la Eurosport, mult mai cunoscut decât această doamnă și care cred că ar fi meritat un articol. RIP amândoi.
  • johhny bravo johhny bravo
    @dan ilie la ce te referi?
  • Cristi Tabara Cristi Tabara
    ***
  • dan ilie ciobotea dan ilie ciobotea
    Un lucru demn de urmat imediat si de restul de 5 milioane...

Trimite un comentariu

sus