Skip to main content

Amalia Enache revine la Ştirile Pro TV

 
Sursa foto: Adevarul
Sursa foto: Adevarul

Din nou la TV. Amalia Enche (41 de ani), revine la Ştirile Pro TV începând cu 13 august, anunţă TVMania. Ea revine în presă după ce în ultimii doi ani a fost în concediu de maternitate.

Publicitate

Amalia Enache, pentru TVMania:

„Eu mă întorc acum la „Ştirile Pro TV” la majoratul meu în Pro, la exact 18 ani de la angajare. În august 2000 se întâmpla să încep. După atâta timp, meseria aceasta îţi curge prin vene. Chiar când nu eşti acolo, în redacţie, receptezi informaţiile ca şi când tu ai fi la treabă. Cred că în prima seară când voi prezenta, voi fi ca şi când şi ieri am făcut tot asta, nu în urmă cu doi ani.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • messi messi
    Surprize, surprize! Credeam ca nu va mai reveni deloc la stiri... Poate se va mai face si Clipa de fericire, emisiunea a avut viata cam scurta...
  • Dragos Dragos
    @Andteutza tha, „Frumoaso” este un substantiv în cazul vocativ, prin urmare se scrie legat. Dacă se întâmplă să ai dubii, gândeste-te cum l-ai descrie pe iubitul tau „frumosule”. Este același lucru, doar genul diferă, indeferent ca ne referim la masculin sau femin, niciodata nu se scrie cu cratima. De exemplu asa: "frumoas-o sau frumos-ule". Treci la scoala!
  • Adeziv Adeziv
    De unde ai apărut măi ***-u-le?:)))) Ia zi-i, acum am scris bine? :)))))
    P.S. : Mori!:)))))
  • Prenandez Prenandez
    @Andteutza tha
    Cred că postarea ta este o glumă,
    însă pentru cei care au luat-o în serios, vreau să precizez că multe substantive comune feminine au în cazul vocativ, la singular terminația -o:
    - frumoaso,
    - fetițo,
    - deșteapto,
    - bunico,
    - bebelușo,
    - ochelaristo,
    - vedeto!
  • Andteutza tha Andteutza tha
    @adeziv:se scrie frumoas-o tamptule
  • Adeziv Adeziv
    Bine ai revenit frumoaso.
  • An An
    Se zvoneau total alte formate pt Amalia... Din nou stiri... Clipa de fericire era ceva daca se mai facea...Formatul surprize surprize dar adus la nivelul zilelor noastre...

Trimite un comentariu

sus