Skip to main content

Andra primăvara, Andra vara, Andra toamna. Andra, al patrulea jurat Vocea României

 
Andra primăvara, Andra vara, Andra toamna. Andra, al patrulea jurat Vocea României

Andra primăvara, Andra vara, Andra toamna. Noul juriu Vocea României este complet, după ce Pro TV a anunţa şi al patrulea antrenor.

Publicitate

După Irina Rimes, Tudor Chirilă şi Smiley, juriul Vocea României a fost completat cu Andra.

Andra va fi prezentă în toate sezoanele TV de pe Pro TV. Primăvara, Andra este în juriul Românii au talent. Vara, este jurat la Vocea României junior.

Din toamnă, Andra va fi antrenor şi la Vocea "mare."

Practic, din vechiul juriu Vocea României rămân doi: Smiley şi Tudor Chirilă. Loredana - care a fost încă de la început în show - iese in toamnă. La fel Adi Despot, care a jurizat un sezon.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreas Andreas
    Gibson , asa e . Si se aude ca Inna negociaza pentru un loc la Romanii au Talent.
  • Gibson Gibson
    Se zvonește ca Vocea Junior nu se mai face.
  • nunu nunu
    pai Andra nu e la 2 emisiuni ... E la Romanii Au Talent, Vocea junior si Vocea Romaniei........... ca asa si Andi mai e la Apropo TV...dar e emisiune de nisa... Florin si Andra era si la Dansez... Cabral era si la Dansez si Ce spun romani... dar Andra e la 3 emisiuni...
  • dan dan
    Andra chiar merita de mult lucrul asta fara sa insiste prea mult cu Loredana..e una din cele mai bune voci..de smiley nimeni nu spune nimic ca si el apare la 2 emisiuni ale pro tv si el nu are o voce ca sa poata sa invete pe altii sa fim seriosi...
  • dani dani
    Chiar daca sa zicem ca nu o sa mai apara la Romanii au Talent la anul, ar fi trebuit sa o bage la Vocea abia sezonul urmator. Are aparitii pe TV tot anul, e o suprasaturatie deja, cum sugereaza si titlul acestui articol. Devine o prezenta plictisitoare si chiar mi-as fi dorit sa vad o fata in locul ei.
    Irina Rimes e singura surpriza sezonul acesta si chiar sper din suflet ca ea sa aduca ceva lumina in show, simplitate si tinerete.
    Din pacate, cel mai probabil Andra va fi cal de cursa lunga la Vocea, in caz ca si-a facut "transferul" de la Romanii au Talent. Nu o vad facand parte din juriu numai un sezon...
    APROPO, NICI SEZONUL ASTA NU RENUNTA LA STUDIO-UL ALA MIC SI URAT DIN KENTAUROS, ceea ce e super trist. Nu m-ar mira daca nici decorul nu o sa-l schimbe.
  • gtt gtt
    @mile (fake sau real)... si eu cred asta.... din pacate... Cine vine in locul Andrei la Romanii au Talent?! si cine ramane defapt... daca pleaca Florin Calinescu eu nu ma mai uit la RAT... si nici la Voce cat timp e andra....
  • Allex Allex
    Da, dar e foarte posibil ca in noul sezon RAT sa nu mai fie. Cel mai probabilnva rane la VR si VRJ.
  • F F
    Sorry dar asta este o prostie. Măcar dacă nu era la Vocea României Junior.
  • geo geo
    Am prevazut asta acum 2 saptamani https://www.paginademedia.ro/2018/06/smiley-ramane-in-juriul-vocea-romaniei-si-in-sezonul-urmator dar F nu a crezut. Foarte bine.
  • Doru Doru
    Oricum, e mai bine decat Loredana.
  • Cornelius Cornelius
    Vai ce surpriza. Nici Vocea Romaniei nu scapa de doamna Maruta. Nu-i destul ca o invita si o promoveaza domnul sot de doua ori pe saptamana in propria emisiune. Doamna Maruta la Romanii au Talent, la Vocea Romaniei jr, acum si la vocea mare. Va mai mirati ca pleaca oamenii de calitate la Antena 1. Sa redenumiti postul, sa-i spuneti Maruta TV. Sigur nu mai urmaresc emisiunea.
  • Pensionar Pensionar
    O alegere neinspirată.
    E prea mult că un jurat să facă parte din 3 show-uri simultan!
    Chiar nu găseau altă persoană competentă să jurizeze ?

    Așteptăm să o vedem pe Andra și la știri în locul lui Esca :p
  • Mile Mile
    Plictiseala, loredana la antena

Trimite un comentariu

sus