Skip to main content

Antena 1 anunţă a doua rundă de concurenţi din „Ultimul trib”, sportivii

 
Antena 1 anunţă a doua rundă de concurenţi din „Ultimul trib”, sportivii

A doua echipă de concurenţi din cele trei ale show-ului Ultimul trib, de pe Antena 1, a fost anunţată. Este vorba de şapte sportivi din domenii precum fotbal, kickboxing, fitness sau gimanstică.

Publicitate

Iată cine sunt cei şapte sportivi care intră în ”Ultimul Trib”:

Fotbalistul Daniel Chiriţă, fost jucătorul la Petrolul şi Rapid, este unul dintre membrii tribului de sportivi din Madagascar. În vârstă de 44 de ani, Chiriţă a jucat alături de Naţionala României şi alături de ”Generaţia de Aur”. În plus, Chiriţă are în prezent şi o şcoală de fotbal la care lucrează alături de aproape 400 de copii.

Alex Filip este luptător de kickboxingse. La primul meci al carierei sale, la vârsta de 29 de ani, Alex a intrat direct în SuperKombat şi a reuşit să dea knock-out-ul anului în Europa. În plus, Alex s-a apucat de karate de la vârsta de 10 ani, a făcut parte din Lotul Naţional .şi a ieşit campion naţional de şapte ori.

Cornelia Condeescu este în prezent instructor de fitness, dar şi dansatoare. A câştigat aproape 100 de premii la concursuri, iar meseria sa actuală a purtat-o prin ţară ca manager de club sau antrenor. Visul Corneliei este să poată dechide o sală special amenajată în care să aplice programe speciale pentru copii supraponderali.

Lola Crudu, în vârstă de 31 de ani, este din Chişinău, însă de zece ani locuieşte în Bucureşti. Înainte de a se stabili în România, Lola a lucrat ca dansatoare în Coreea, dar şi în Ucraina. Dacă ar câştiga marele premiu în ”Ultimul Trib”, i-ar plăcea să îşi aducă părinţii să locuiască alături de ea în România.

Ioana Şulea este cunoscută în lumea sportivă datorită titlurilor obţinute la categoria bikini fitness. Are peste 20 de medalii obţinute, inclusiv titlul de campioană mondială, obţinut în 2016 în Santo Domingo, Republica Dominicană, în cadrul Campionatului Mondial de Juniori.

Mircea Zamfir, în vârstă de 33 de ani, este un alt sportiv român ale cărui rezultate au făcut ca imnul României să fie intonat la Campionatele Europene de gimnastică. Mircea lucrează ca instructor de aerobic şi face parte din trupa Aeros, unde este acrobat din anul 2017.

Până la vârsta de 31 de ani, Roxana Chiperi, a cochetat cu cascadoria şi cu dansul, dar a făcut performanţă în fitness. În ultimii zece ani, Roxana a participat la competiţii naţionale, dar şi internationale. Visul său este să poată dansa alături de o şcoală de samba la Carnavalul de la Rio.

GALERIE FOTO. Tribul Sportivilor

  • Alex Filip
  • Cornelia Condeescu
  • Crudu Lola
  • Daniel Chiriţă
  • Ioana Sulea
  • Mircea Zamfir
  • Roxana Chiperi

Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra.

„Ultimul Trib” este un show adaptat după formatul „Nomads”, asemnătător cu Exatlon Kanal D. Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor trece prin diferite probe.

În fiecare săptămână, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, tribul de pe locul al treilea va dormi pe plajă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "Mile, "Tot ce conteaza pentru "Pro TV" e sa fie lider zilnic."
    Nu la ce ma uit eu.
  • Mile Mile
    Doru, eu te intreb daca te uiti la mizerii
  • Doru Doru
    Iti scriu iar, "Mile". Poate intelegi.
    "Tot ce conteaza pentru "Pro TV" e sa fie lider zilnic."
  • Mile Mile
    Doru, și cu mizerii chiar de programe
  • Doru Doru
    Pai nu conteaza pentru tine "mile". Tot ce conteaza pentru "Pro TV" e sa fie lider zilnic.
  • mile mile
    doru, publicul privitor de van damme nu prea conteaza
  • Doru Doru
    "mile", spre deosebire de tine, lumea se relaxeaza vara. Doar nu sta ca tine 24 de ore din 24, 7 zile din 7, 12 luni din 12 luni in fata televizorului pe "Antena 1".
    "exatlon in ultima perioada nu a stralucit"
    Unde ? Emisiunea a fost lidera pe comercial tot timpul.
    "antena si kanal d program bun toata vara"
    Se vede "mile". Tot dupa filme "de doi bani" se situeaza pe comercial...
  • mile mile
    doru, ai vrea tu , sluga protevista , exatlon in ultima perioada nu a stralucit, stiu ca ti-e ciuda ca nu ai la ce sa te uiti , trebuie sa astepti ca amaratii toamna sa vezi ceva emisiuni, antena si kanal d program bun toata vara , ai ce vedea , ambele sunt mai de calitate decat amaratii cu 6 luni de program pe an
  • Doru Doru
    "publicul antenei deja a placut formatul asia express"
    S-a vazut, mereu a fost pe comercial dupa "Exatlon". La fel o sa fie si reluarea de o tot pomenesti, pe locul 2 dupa "Pro TV"...
  • Mile Mile
    Doru, ca si pro tv , si e bine ce a facut , avand in vedere ca publicul antenei deja a placut formatul asia express,care e in reluare de luni la ora 17 până vineri
  • Doru Doru
    "mile", si eu ti-am zis ca "Antena 1" a copiat "Kanal D". Nu era "Exatlon", nu era "Ultimul trib".
  • mile mile
    doru, si eu ti-am zis ca nu este formatul antenei, e problema grecilor
  • Doru Doru
    "mile", pai "George" nu a zis adevarul ? "Ultimul trib" seamana destul de mult cu "Exatlon", nu "Ninja Warrios"...
    In "Exatlon" am avut "Razboinicii" versus "Faimosii". In "Ultimul trib" oameni de rand versus sportivi versus vedete (faimosii).
  • Iuli Iuli
    Va dau 2 nume in premiera pe care Antena le aduce: eternii si expiratii Varciu si chelul ala
  • mile mile
    george , zi asta grecilor , ca e formatul lor , ai voie daca o denumesti altfel

Trimite un comentariu

sus