Skip to main content

Antena 1 anunţă primii concurenţi ai show-ului de aventură „Ultimul Trib”

 
Antena 1 anunţă primii concurenţi ai show-ului de aventură „Ultimul Trib”

Antena 1 anunţă prima echipă, din cele trei ale show-ului Ultimul trib, format asemănător cu Exatlonul de pe Kanal D. „La casting s-au înscris aproape 2.000 de români, de la cei care abia au împlinit vârsta majoratului, până la sexagenari, indiferent de profesie sau zonă geografică”, anunţă reprezentanţii postului.

Publicitate

Cei rămaşi sunt şapte români de vârste şi profesii diferite care vor face echipă pentru show-ul de aventură ce va fi filmat în Madagascar.

După ce a anunţat grupul de oameni obiţnuiţi, Antena 1 urmează să mai anunţe echipa formată din vedete şi cea formată din sportivi, potrivit formatului show-ului.

Iată cine sunt cei şapte membri ai echipei formate din oameni de rând:

Cosmin Pădureanu, în vârstă de 41 de ani, este din Bucureşti şi este cascador de mai bine de 24 de ani. De-a lungul carierei sale, Pădureanu a jucat în peste 100 de filme, inclusiv alături de actori cunoscuţi precum Van Damme şi Steven Segal, iar în unele a fost dublura lui Sergiu Nicolaescu. În plus, în tinereţe, Pădureanu a jucat şi fotbal şi a făcut atletism, dar a şi cântat muzică rap.

Ema Şerban, o altă bucureşteancă, are 32 de ani şi lucrează ca Din 2007 face paraşutism şi are la activ 862 de salturi, iar când nu se aruncă din avioane, îi place să picteze şi să cânte la vioară.

Gabriela Popa (45 de ani) şi Silviu Geandra (43 de ani) sunt din Iaşi şi formează un cuplu de doi ani, după ce s-au cunoscut la preselecţiile pentru o emisiune. Amândoi au mai fost căsătoriţi, iar Gabriela este şi mama a două fetiţe. Pasiunea pentru sport i-a unit, iar în timp ce Gabriela este adepta mişcării pentru a se păstra în formă, Silviu este multiplu campion la kickboxing şi vicecampion european la Unifight.

La 49 de ani, Mirel Magop se recomandă ca fiind globetrotter şi tâmplar. Bărbatul a devenit cunoscut în România după ce şi-a descoperit pasiunea pentru mersul pe jos şi a pus-o în practică atât în ţară, cât şi în străinătate. Mai întâi, Mirel Magop a făcut turul României pe jos, apoi a refăcut traseul lui Badea Cârţan până la Roma.

Mezina echipei, Oana Dedeu, 28 de ani, s-a născut în Giurgiu, însă pasiunea pentru dans a făcut-o să se mute în Bucureşti. Oana a început de la 4 ani să facă gimnastică sportivă la Deva, iar în prezent este dansatoare şi acrobat la Circul Metropolitan Bucureşti.

Silviu Mircescu, 29 de ani, unul dintre cei mai tatuaţi membri ai echipei, a jucat în ultimii ani în mai multe filme româneşti şi a lansat anul acesta şi o piesă alături de Andreea Bălan. Este pasionat de sport şi, mai ales, de baschet, iar la motocicletă a renunţat după ce a suferit mai multe accidentări.

FOTO. Primii concurenţi Ultimul trib

  • Cosmin Padureanu
  • Ema Serban
  • Silviu Geandra si Gabriela Popa
  • Mirel Magop
  • Oana Dedu
  • Silviu Mircescu

Despre formatul Ultimul Trib

Este un show adaptat după formatul „Nomads”. Trei echipe - una de vedete, una de sportivi şi una compusă din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor trece prin probe diverse.

În fiecare săptămână, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce echipa câştigătoare va fi cazată într-un resort de lux, echipa de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde concurenţilor le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi mâncare şi un loc în care să doarmă.

În cele din urmă, cea de-a treia echipă va fi sancţionată şi va trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.
În plus, la finalul celor şapte zile de încercări grele, doi concurenţi vor fi nominalizaţi pentru ”Eliminare” şi se vor lupta pentru ca unul dintre ei să rămână în competiţie.

În etapa finală a show-ului ”Ultimul Trib”, ultimii opt concurenţi se vor lupta între ei şi doar unul dintre ei va deveni câştigătorul acestui reality show de aventură şi al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    bing, incearca si la pro tv
  • bing bing
    m-am inscris la castingul ultimul trib saptamana trecuta
    nu m-a contactat nimeni nici sa-mi spuna buna ziua, nici sa ma intrebe ceva...
    cu greu m-am inscris fiindca atunci cand trimiteai formularul de participare aparea o erore, pana la urma a aparut un mesaj cu "va va contacta cineva in scurt timp"
    acum vad ca deja au ales concurentii
    #fi-mi-ar scarba
  • Mile Mile
    Insula iubirii urmează și ea vara asta
  • Costi Costi
    @Iuli inteligentule nu vezi pe nimeni pentru ca nu au fost aleși.Din 2000 de persoane au ales doar 7 care au considerat ei ca sunt mai potriviți nu de astia care nu pot face fața.Gandește puțin înainte sa-ți dai cu parerea
  • Iuli Iuli
    Parca ziceau in comunicat: „La casting s-au înscris aproape 2.000 de români, de la cei care abia au împlinit vârsta majoratului, până la sexagenari", eu nu vad pe nimeni care a implinit varsta majoratului. Sau majoratul il poti face la orice varsta?
  • mile mile
    mareane, ai zi cat fac ninja , ai curaj sa te pronunti sau esti doar postac
  • marian marian
    Va rog ceva audiente de luni si marti ca mile fierbe dupa Nea Marin ,si vedetele lui peste . va rog frumos sa vedem daca se situeaza pe meridianul lui mile
  • marian marian
    Mile nu spuneai ca oameni de rand nu au ce cauta , ca nu fac reting asteptam sa vedem ce se intampla la toamna si apoi sa vorbim depinde cum vor fi facute poate niciuna nu face reting poate cea de pe kanal face nu trebuie sa ridicam in slavi de pe acum si de unde sti tu ca Doru este golan nu iti este rusine
  • F F
    Orice om normal nu se pronunța înainte de a vedea despre ce e vorba, mai ales ca nu este cine știe ce format ăsta luat de antena. Este ceva greu de inteles pentru obsedati. :)) Este însă clar ca tot Kanal pornește din postura de favorit. Emisiunea de la Pro este foarte diferita, chiar dacă genul este același. Teoretic nu are cum sa concureze cu astea doua decât pe perioada scurta.
  • Doru Doru
    Lasa "Mile". Te lasam pe tine "sa dai cu bata-n balta", cum ai facut cu "Cei patru". Pana sa inceapa emisiunea o laudai mereu, ca are un format interesat, ca in juriu sunt profesionisti, adevarati cantareti. Dar emisiunea nu a fost lider nici macar o zi...
  • Mile Mile
    Doru , incepe de acum sau iti este frica sa te pronunti inainte , ca nu cumva emisiunea ninja sa nu fie ceea ce te astepti , ai golanule , fara teama
  • Doru Doru
    Pai "Mile", sa asteptam confruntarea dintre cele trei emisiuni. Poate pica "Antena 1" pe locul 2 sau locul 3. Atunci laudam sau criticam...
  • Ilies Ilies
    Vreau sa o vad pe Carmen Bruma concurand la astfel competitii, dar nu va avea curajul niciodata.
  • ion3 ion3
    Dorian? Poate sa incerce, tot Vladimir Draghia va castiga.
  • Mile Mile
    Dorian popa a sugerat că și el este

Trimite un comentariu

sus