Skip to main content

Cine va prezenta Exatlonul Pro TV. Costi Mocanu, unul dintre numele de la Ninja Warrior

 
Cine va prezenta Exatlonul Pro TV. Costi Mocanu, unul dintre numele de la Ninja Warrior

Trei prezentatori pentru Exatlonul Pro TV, show-ul Ninja Warrior, pe care postul îl pregătește pentru această toamnă, anunță ziarul „Click!”. Este vorba despre Daniel Nițoiu (32 de ani), care are rol de prezentator, Costi Mocanu va fi comentator, și actrița Raluca Aprodu.

Surse apropiate show-ului au confirmat informația pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Conform Click, au fost aleși concurenţii pentru „Ninja Warrrior”, printre care foarte mulţi sportivi, modele, dansatori sau cântăreţi. 

Reamintim că Pro TV pregătește pentru toamna aceasta un show de aventură, după modelul Exatlon, Ninja Warrior, ce va pune la bătaie un premiu de 100.000 de euro. 

 

  • Raluca Aprodu
  • Daniel Nitoiu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mile e precum pesedistii, baga minciuni prin omisiune. Cum e fanul lui Felix, uita sa mentioneze ca si Antena 1 va face o emisiune asemanatoare. Obsesia lui e ProTV-ul.
  • "nu vedeau protevistii ninja prea curand"
    "mile", nu mentionezi si "Antena 1" aici ? Nu era "Exatlon", nu era nici "Ultimul Trib".
  • E mult spus Exatlon ul Protv. Este o emisiune foarte diferita. Unii concurenți nu vor fi un minut în emisiune.
  • si asa au ramas fara liga campionilor si europa , ce sa faca sa someze mocanu, daca nu avea succes exatlon, nu vedeau protevistii ninja prea curand , e bine ca sunt multe emisiuni identice , asa exatlon nu va mai fi fara concurenta , totusi asia express a fost singurul in care castigatorul a fost ales bine pe probe

Trimite un comentariu