Skip to main content

Show-urile de wrestling din nou în România. Cine a cumpărat drepturile de difuzare pentru Raw şi SmackDown

 
Foto | WWE.COM
Foto | WWE.COM

Telekom Sport a achiziţionat drepturile de difuzare pentru competiţiile de wrestling, WWE şi SmackDown. Programele vor intra în grila postului de televiune de la finalul acestei luni. Ambele vor fi comentate în limba română.

Publicitate

Telekom va difuza o ediţie de aproximativ două ore a show-ului Raw începând de vineri, 27 iulie, de la ora 23:00. Acesta va fi transmis în fiecare săptămână de la aceeaşi oră.

De asemenea, postul de televiune va difuza începând de duminică, 29 iulie, de la ora 23:00, o ediţie de aproximativ două ore din show-ul SmackDown. Competiţia este programată în fiecare săptămână de la aceeaşi oră.

Raw şi SmackDown vor fi disponibile şi prin platforma Telekom TV Web & Mobile.

Vlad Enăchescu, Director General Telekom Sport:

„Telekom Sport continuă tradiţia de a construi o televiziune de sport premium, motiv pentru care suntem onoraţi şi bucuroşi să aducem programele Raw şi SmackDown fanilor WWE din România."

Michelle Wilson, Co-Preşedinte WWE:

„Telekom Sport împărtăşeşte viziunea si entuziasmul de a implica şi aduce bucurie fanilor noştri! Acest parteneriat pentru a transmite programele WWE localizate ne permite să ne mărim acoperirea şi să oferim divertisment plin de acţiune, pentru întreaga familie, fanilor WWE din toată ţara."

În trecut, cele două show-uri au mai fost difuzate în ţara noastră de Sport.ro, actualul Pro X.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cris Cris
    Transfer nu mai are bani pt lucruri serioase..probabil se ghidează,ca la ei,la MERKELANIA,se poarta..după vorba"cei seriosi se......in..c..",de asta trec la chestii idioate.
  • Mile Mile
    Cine se uita la așa ceva, prea fals

Trimite un comentariu

sus