Skip to main content

DATABASE. Vedete la premiera Incredibilii 2: Mihai Găinuşă, Daniel Niţoiu, Andrei Leonte sau Kamara şi alti 300 de invitati

 
DATABASE. Vedete la premiera Incredibilii 2: Mihai Găinuşă, Daniel Niţoiu, Andrei Leonte sau Kamara şi alti 300 de invitati

Paginademedia DATABASE. Cinema City Cotroceni a fost incredibil de animat aseară la avanpremiera filmului Incredibilii 2. Peste 300 de invitaţi au trăit la maxim aventurile familiei de supereroi, cei mici având posibilitatea de a viziona filmul pe cel mai mare ecran din ţară la sala T IMAX.

Publicitate

Printre vedetele prezente la premiera filmului s-au numărat: Adina Halas, Mihai Găinuşă, Ioana Blaj, Livia Dilă, Ana şi Virgil Stănescu, Alice Năstase, Daniel Niţoiu, Andrei Leonte, Kamara, Dorin Chioţea, Cristian Greţcu şi Bibi Oficial.

De asemenea, alături de aceştia la avanpremiera filmului, au fost prezenţi bloggeri şi influenţatori care s-au bucurat de atmosfera specială a evenimentului.

Raluca Zamfir, Manager Partner, RAN Events:

„Filmele ne ajută să evadăm din propria viaţă prin poveşti. Poveşti care ne fac să trăim experienţe şi vieţi de care noi nu avem parte ”aici şi acum”.

Însă filmele, pentru a fi complete, cer participarea spectatorilor.Iar noi căutăm permanent modalităţile cele mai eficiente de a fi prezenţi în rândul publicului - ţintă.

Căutăm să fim conectaţi cu specialiştii din industria de film, cu presa de specialitate, cu bloggerii şi influenţatorii momentului şi să-i facem parte din povestea noastră. Iar avanpremierele de film sunt un prilej perfect de a interacţiona cu iubitorii de film.”

Scris şi regizat de Brad Bird şi produs de John Walker şi Nicole Paradis Grindle, filmul Incredibilii 2 atrage şi prin muzica compusă de premiatul compozitor Michael Giacchino.

GALERIE FOTO

Filmul Incredibilii 2 este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera în cinematografe pe 27 iulie 2018, în format 3D (subtitrat şi dublat), IMAX 3D (subtitrat), 4DX 3D (dublat) şi Dolby Atmos.

Trailer Subtitrat

Trailer Dublat

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Secţiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afişate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secţiunea Paginademedia Database, aici.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus