Skip to main content

Discovery va difuza săptămâna aceasta documentarul operaţiunii de salvare a copiilor blocaţi într-o peşteră din Thailanda

 
Discovery va difuza săptămâna aceasta documentarul operaţiunii de salvare a copiilor blocaţi într-o peşteră din Thailanda

Discovery a refăcut traseul operaţiunii de salvare a copiilor rămaşi captivi într-o peşteră din Thailanda, timp de aproximativ trei săptămâni. Documentarul Operaţiunii de salvare din Thailanda va putea fi urmărit şi în România.

Publicitate

Postul de televiziune va difuza producţia duminică, 22 iulie, de la ora 22:00.

Potrivit reprezentanţilor postului TV, filmul prezintă fiecare unghi al evenimentului şi scoate la lumină dificultăţile şi dramele uneia dintre cele mai grele operaţiuni de salvare din istorie. Pe parcursul întregului documentar vor fi inserate interviurile acordate de cei care au trăit evenimentul.

De asemenea, vor fi interviuri cu experţi în domeniul medical, instructori de scufundări şi experţi în speologie, cu o perspectivă largă asupra, trăirilor şi experienţelor prin care au trecut, atât băieţii, cât şi salvatorii lor, şi modul în care au acţionat aceştia din urmă.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni a fost anunţat public faptul că 12 tineri thailandezi, jucători de fotbal, împreună cu antrenorul lor, în vârstă de 25 de ani au fost blocaţi într-un complex de peşteri aflat la graniţa cu Myanmar.

Tinerii au fost captivi în repectivul loc pentru aproximativ 18 zile, iar pe 10 iulie 2018 au fost scoşi la suprafaţă teferi.

Documentarul este produs de Discovery, prin producătorii Jon Bardin şi Andrew O'Connell, în colaborare cu compania ITN, prin producătorul Ian Russell.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus