Skip to main content

Dragnea, ironizat la Realitatea TV: Explică ce bine o duc financiar românii

 
Dragnea, ironizat la Realitatea TV: Explică ce bine o duc financiar românii

BURTIERĂ LA MINUT. De două ori într-o oră. Liviu Dragnea a intrat în direct pe toate posturile de știri la doar câteva ore de la semnarea decretului de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. De două ori în mai puțin de o oră.

Publicitate

Prima dată, liderul PSD a vorbit despre Legea off-shore-urilor, în picioare, cu două flipcharturi pline de însemnări în spate. Nimic despre Kovesi.

Realitatea TV a ironizat momentul: "Explică ce bine o duc financiar românii", a pus pe burtieră postul de știri.

B1 TV a încercat o burtieră mai "tehnică". O înțelegeți la prima citire? "Beneficii mai mari pentru partenerii externi versus exploatări mai mici făcute de partenerii interni."

 

La a doua intervenție, șeful Camerei Deputaților a vorbit, de data aceasta de la birou, despre revocarea Laurei Codruța Kovesi, dar și despre faptul că "discuțiile despre suspedarea președintelui Klaus Iohannis vor continua."

GALERIE FOTO. Posturile de știri și Liviu Dragnea

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • @Dragos Nu conteaza cat imi dai tu sau cum scriu eu, aici despre altii este vorba. Daca nu am avea mentalitatea asta, de romani necalculati, sigur am avea si noi institutii respectabile si conducatori in serviciul poporului. Cum ziceam, nu mi se pare normal ca realitateatv sa nu plateasca un leu la stat. Eu daca nu as plati timp de 6 luni as fi notificat de anaf si sigur as avea poprire pe conturi, realitateatv nu se supune la aceleasi reguli?
  • Eu din cei 4270 ron brut impart cu statul aproape jumate. Realitateatv de ce nu da un banut la stat? La platit taxe nu sunt bani, dar la ironii sun profesori. Eu sa fiu Dragnea i-as inchide pe nimernicii astia ca prea se dau importanti.
  • In luna Mai am avut brutul de 3.544 de lei, jumatate s-au dus la statul (SANATATE/CAS) care nu face nimic pentru noi.
    Mergi la spitalele de STAT si iti platesti consultatiile in loc sa fie gratis. Traim intr-o tara in care se duce in jos.

Trimite un comentariu