Skip to main content

McCann PR îi va oferi consultanţă sportivului Horia Tecău

 
Lavinia Chican şi Horia Tecău
Lavinia Chican şi Horia Tecău

Agenţia McCann PR şi jucătorul de tenis Horia Tecău vor colabora de luna viitoare. McCann se va ocupa, din luna august, de strategia de comunicare a lui Horia Tecău, campion de dublu la Wimbledon, US Open şi Australian Open, anunţă agenţia.

Publicitate

Agenţia îi va oferi tenismenului consultanţă strategică pe zona de social media, relaţii publice, management şi implementare pentru contractele de asociere cu brandurile şi pentru evenimentele asociate.

Horia Tecău:

„Sunt entuziasmat, mă bucur de această colaborare cu agenţia McCann PR, o echipă pe care o cunosc personal şi care a fost mereu aproape de sportul şi mai ales de tenisul românesc. Cred că pot învăţa lucruri noi din creativitatea, experienţa şi profesionalismul lor.

Împărtăşim valori comune, sunt convins că, împreună, vom creşte şi dezvolta proiecte relevante de viitor, de care să ne bucurăm cu toţii.”

McCann se ocupă de strategia de comunicare a turneului de tenis Năstase Ţiriac Trophy. De asemenea, aceeaşi agenţie a colaborat, în trecut, şi cu Simona Halep, liderul mondial WTA.

Lavinia Chican, senior partner McCann PR:

„Prin această colaborare, continuăm tradiţia de a oferi consultanţă şi expertiză celor mai emblematice figuri ale tenisului românesc.

Horia Tecău reprezintă un nume important în tenisul mondial şi un adevărat reper pentru sportul românesc."

Horia Tecău are în palmares 52 de finale de dublu, dintre care 34 de titluri, între care trofeele de Grand Slam la Wimbledon în 2015 şi US Open în 2017. De asemenea, a câştigat turneul de Grand Slam Australian Open din 2012 la dublu mixt, împreună cu Bethanie Mattek-Sands.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus