Skip to main content

Campanie inedită. Coca-Cola a „pus” noul album al Innei pe dozele de Coca-Cola Zero

 
Campanie inedită. Coca-Cola a „pus” noul album al Innei pe dozele de Coca-Cola Zero

Inna și Coca-Cola au lansat o nouă campanie, la pachet cu noul album al artistei, YO. Însă albumul nu este disponibil pe un suport tradițional, ci este „disponibil” pe dozele de Coca-Coca Zero Zahar și poate fi ascultat cu ajutorul aplicației Shazam. Campanie este semnată de agenția de publicitate McCann.

Utilizatorii trebuie să scaneze, cu telefonul mobil, sigla Shazam de pe ambalajul dozelor. iar mai departe poate asculta piesa chiar în aplicație

Publicitate

Ascultătorii au acces,astfel, la cele patru piese prin intermediul celor patru doze ediție limitată. Piesele sunt:

 • Locura
 • Iguana
 • Si, Mama
 • La Vida

De asemenea, prin intermediul dozelor, ascultătorii au acces la un concert susținut de artistă online miercuri, 25 iulie, între orele 20:00 și 22:00.

”Noua campanie alături de Coca-Cola Zero Zahăr înseamnă, pentru mine, mai multe premiere: lansez primul meu album disponibil exclusiv pe doze, care poate fi găsit în orice magazin din țară, de unde pot fi cumpărate dozele de Coca-Cola Zero Zahăr.

În plus, voi susține un concert online ce va putea fi vizionat de milioane de fani din România, doar prin scanarea unei doze Coca-Cola Zero Zahăr. Mă bucur că le pot oferi fanilor mei toate aceste surprize și abia aștept să le văd reacțiile”, a declarat Inna.

Inna este imaginea Coca-Cola Zero Zahăr începând cu luna ianuarie a acestui an.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Coca Cola este un brand care se răsfață și care își răsfață fanii.
  Cred că este o idee de ambalaj minunată aceasta și cred că acest gen de apariții sunt o lecție de branding pentru toți cei care doresc să promoveze un produs, oricare ar fi el, în România.

  Cu cât ai mai multe ediții speciale ale unui ambalaj, cu atât mai bine!
 • Mii de prosti pun botu' la fel si fel de campanii si beau aceasta bautura care le poate provoca diabet si alte zeci de probleme. Era vorba ca statul va impozita suplimentar aceste bauturi de zahar (nu pot spune cu zahar cand au o bomba de calorii).

  @Mile Stim, cu asculti numai opera si alte forme de arta. Esti penibil!

Trimite un comentariu