Skip to main content

VIDEO. Micutzu: "E prea devreme pentru un serial gen Seinfeld". Despre Andreea Esca, "Jos pălăria". Despre Mircea Badea?

 
VIDEO. Micutzu: "E prea devreme pentru un serial gen Seinfeld". Despre Andreea Esca, "Jos pălăria". Despre Mircea Badea?

VIDEO. "E prea devreme pentru un serial gen Seinfeld, cu un comediant în prim-plan", a spus Cosmin Nedelcu - Micutzu, la Interviurile Paginademedia LIVE. De ce? În fragmentele video de mai jos.

Publicitate

Ce spune despre oamenii de televiziune? O apreciază pe Andreea Esca: "Jos pălăria. Şia făcut meseria în mod impecabil". Ce reacţie a avut în legătură cu un alt nume din media, Mircea Badea, în interviul video, mai jos.

Un fel de Seinfeld? Mai e nevoie de încă 10 ani

Mi se pare devreme să pui un comediant să fie în centrul unui serial pentru că am senzaţia că niciunul dintre noi nu e atât de important în momentul ăsta. Mai e nevoie de încă 10 ani”, a spus Cosmin Nedelcu - Micutzu.

Ar avea succes un serial de tipul Seinfeld?

Micutzu: „Nu, pentru că nu e o chestie veridică, nu e ceva cu care oamenii s-ar putea identifica. De exemplu, în succesul Las Fierbinţi, pe lângă faptul că sunt nişte actori deosebiţi şi scenariul a fost de excepţie, a contat faptul că oamenii au reuşit să se identifice cu ce se întâmplă acolo şi cu viaţa la sat şi aşa mai departe.

Mi se pare devreme să pui un comediant să fie în centrul unui serial pentru că am senzaţia că niciunul dintre noi nu e atât de important în momentul ăsta. Mai e nevoie de încă 10 ani. Abia atunci cred că putem să ne gândim la un serial de genul ăsta.

VIDEO 1. Cosmin Nedelcu - Micutzu, despre un serial gen Seinfeld

Despre Andreea Esca: "Şi-a făcut meseria în mod impecabil. Jos pălăria!"

Aprecieri pentru Andreea Esca de la Micutzu: "Jos pălăria!"

Cosmin Nedelcu, Micutzu, la Interviurile Paginademedia LIVE:

„Andreea Esca mi se pare un om senzaţional care a rămas şi va rămâne în memoria românilor ca un om senzaţional. A făcut foarte multe chestii cu multă eleganţă şi şi-a făcut meseria în mod impecabil. Omul acela a reuşit să fie constant ani de zile.

Eu nu cred că mai există un alt român care să rămână constant, la acelaşi nivel. Asta mi se pare o performanţă, jos pălăria.”

Alţi oameni din media pe care îi apreciază? "Andi Moisescu e unul dintre ei", a spus Micutzu. "Mai sunt şi alţii, dar nu vreau să dezavantajez pe nimeni", a continuat.

Mircea Badea?

„O să mă abţin. Nu aş vrea să mă pornesc”

VIDEO 2. Cosmin Nedelcu - Micutzu, despre Andreea Esca. Despre Badea: "Pas!"

Vezi înregistrarea integrală a interviului cu Micutzu - Cosmin Nedelcu, AICI

Citeşte şi:

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Antenist Antenist
    Normal ca se abtine la Mircea Badea. Banii vin de la trustul Intact, iar in ceea ce o priveste pe madam Esca și pe Moisescu e la moda sa fii cu pro tv si sa muști mâna care te hrănește.
  • KSM KSM
    Lasa Seinfeld, ia-o mai pe cocalar asa.
  • Alma Alma
    Ce inseamna "ca Seinfeld"? Seinfeld nu a avut succes pentru ca este el un stand-up comediant. Serialul a fost cu totul altceva si intamplator Jerry Seinfeld s-a priceput si la asta. Este important de stiut ca personajele unui sit-com sunt diferite de stand-up, altfel va iesi o chestie ieftina pe care Bendeac o face mai bine.
  • Crispo Crispo
    Ba s-ar putea să fie momentul pentru că există câțiva comedianți de stand-up foarte buni, Cosmin Nedelcu fiind unul din ei, dar niciunul nu trebuie să fie în prim plan.

    Costel, Teohari, Micutzu, Vio(rel Dragu), Bordea și alții ar putea să își unească forțele pentru un (nou) serial de comedie făcut în România.
  • grasutu de la 6 grasutu de la 6
    Ohoho sa faci un Seinfeld nu e bre cum ai face clatite. Seinfeld e unic ca serial iar actorii au fost perfecti de-aia nici n-au mai avut succes pe urma. Iar scenariul, poantele, aluziile pentru cine stie viata americana, au multe dedesubturi fine, nu e numai despre 4 prieteni care n-au noroc in relatii sau sunt imaturi. Deci mai subtire cu Seinfeld wannabe.
    Sunt acuzatii grave ceva? Limbaj jignitor? :)))

Trimite un comentariu

sus