Skip to main content

Mutare-surpriză. Prima TV a achiziționat meciul FCSB din preliminariile Europa League

 
Mutare-surpriză. Prima TV a achiziționat meciul FCSB din preliminariile Europa League

Postul generalist Prima TV anunță că va difuza meciul din turul doi din preliminariile Europa League al FCSB. Partida va fi difuzată joi, 26 iulie. 

Publicitate

Este o mutare surprinzătoare pentru Prima TV, post aflat în inslvență, care nu a mai difuzat meciuri de fotbal de ani buni. 

Prima TV nu a menționat cu cine va juca Steaua în partida pe care o va transmite (nu era încă sstabilită la data la care postul TV a făcut anunțul). Potrivit GSP, adversara echipei lui Becali va fi Rudar Velenje (Slovenia).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • eu,nici macar 16:9
    Șoc total,nu mă așteptam.Acum parca vom vedea ca meciul CFR-ului va fi pe Național TV și al Craiovei pe antena 1 sau kanal d,de ce nu?!
  • PS Joaca FCSB, nu Steaua! Este decizia Justiei! Asa ca "Prima TV nu a menționat cu cine va juca Steaua în partida pe care o va transmite" este " cu cine va juca FCSB"
  • Mai exista Prima TV, postul lui Burci *** Normal, daca esti in insolventa si nu platesti darile la stat, iti permiti sa cumperi meciul.
    PS Din nou, proof reading-ul a plecat in concediul? Textul este plin de litere lipsa sau dublate, chiar nu exista articol scris corect?
  • Aici e ceva foarte ciudat.Adica Prima e in faliment si de abia plateste salarii dar cumpara un meci ca sa ce? Intr-o perioada de concedii, vacante, cu rating mic? Foarte ciudat.
  • Pentru @Cris compania MediaPro care detine drepturiile de difuzare pentru La Liga si Serie A cerut 35 de milioane de euro televiziuniilor din Romania care vor sa difuzeze cele doua competiitiil
  • Asa cum TELEKLOKO,se înfige la cafturi,in loc de La Liga sau Seria A..probabil,ca isi pregateste echipele de La taranoaia,pt susținerea psdului,pe drumurile neasfaltate de psdisti,pt viitoarele alegeri.,la crâșmă din sat,cu asistați social..pt voturi.

Trimite un comentariu