Skip to main content

Next Star are un milion de fani pe Youtube. Dan Negru: „Show-ul rezistă din 2013 pe o piaţa TV de tip butic"

 
Next Star are un milion de fani pe Youtube. Dan Negru: „Show-ul rezistă din 2013 pe o piaţa TV de tip butic"

Next Star, emisiunea prezentată de Dan Negru, are un milion de fani. Canalul de Youtube dedicat emisiunii de talente pentru copii, de pe Antena 1, a atins pragul de un milion de abonaţi. Anunţul a fost făcut şi de gazda emisiunii pe contul de Facebook:

Publicitate

„Next Star a făcut milionul de subscriberi şi YouTube a trimis trofeul. Show-ul rezista din 2013 pe o piaţa tv de tip butic aşa cum sunt economia şi societatea unde longevitatea e o povara şi nu o performanta..."

Pe canalul de Youtube Next Star sunt încărcate 1.936 videoclipuri cu momente din emisiunea difuzată pe Antena 1. Potrivit statisticilor Youtube, videoclipurile încărcate însumează un total de 860.103.040 de vizualizări.

Potrivit socialblade.com, într-un clasament general al tuturor canalelor de Youtube din România, emisiunea lui Dan Negru ocupă locul 25. Într-un top pentru categoria Muzică, emisiunea intră în top 10, mai exact se clasează pe locul opt.

Canalul Next Star a fost deschis la data de 4 octombrie 2013 şi este dedicat momentelor din emisiunea de talente pentru copii.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    Aoleu mile. Înseamnă ca trebuie sa te apuci sa lauzi Kanal D ca fac audiente uneori peste antena cu mult mai putini bani. :))
  • mile mile
    doru, pai nu e asa, tu vrei aceeasi rating, cu bani mult mai putini, exista asa
  • Doru Doru
    Da "Mile", da-o in diverse acuma...
  • Mile Mile
    Doru , nici nu are nevoie , bugetul pro tv este dublu , ca audiente la jumătate sunt suficiente pt antena , ca și bugetul , nu așa e corect
  • Doru Doru
    "mile", tu intelegi ce am scris ? "Antena 1" mereu pica pe locul 2 lunar, cu "emisiunile antenei sunt pt comercial". Niciodata nu o sa fie lider, si daca difuzeaza "Pro TV" filme zilnic, iar "Antena 1" emisiuni.
  • F F
    Next Star este o emisiune care se chinuie pe comercial. Nu a fost sub Vocea României Junior pe iunie? :)) asta nu înseamnă ca nu a avut succes cândva, dar la audientele actuale nu mai merita vreun sezon.
  • mile mile
    doru, adica a urcat de pe 3 in mai , nu a picat pe 2 , ca nu a fost pe 1
  • Doru Doru
    Se vede "mile". "Antena 1" tot pe locul 2 pica... Vezi aici:
    https://www.paginademedia.ro/2018/07/audiente-tv-prime-time-iunie-2018
    https://www.paginademedia.ro/2018/07/audiente-divertisment-iunie-2018
    La top 20 divertisment (emisiuni) pe comercial, "Pro TV" are 7, "Antena 1" are 6. Daca luam top 10, "Pro TV" are 5, "Antena 1" are 3. Si la top 5, si la top 3 tot "Pro TV" conduce.
  • mile mile
    toate emisiunile antenei sunt pt comercial , de aceea prind bine
  • marian marian
    Mare scofala , putin din 2013 pana acum este putin asa ca sa ne lase urlatoarea

Trimite un comentariu

sus