Skip to main content

Octavian Strunilă trece la Antena 1 pentru Ultimul trib

 
Octavian Strunilă trece la Antena 1 pentru Ultimul trib

Antena 1 anunţă prezentatorul show-ului de aventură Ultimul trib, pe care îl pregăteşte pentru această toamnă. Producţia de aventură ce va fi filmată în Madagascar va fi prezentată de Octavian Strunilă, anunţă postul TV.

Publicitate

Strunilă nu e la prima experienţă de prezentator al unui show de aventură. El a mai prezentat alături de Paul Ipate emisiunea Fort Boyard de pe Pro TV.

Octavian Strunilă:

„Înţeleg prin ce vor trece concurenţii şi ce o să se întâmple cu ei acolo. Din lei vor deveni pisicuţe, la un moment dat. Ştiu că este un ritm de filmare foarte nebun, ştiu că o să fie greu chiar şi pentru mine, în postura de prezentator, dar o să mă consolez cu faptul că nu sunt în “ring”. Show-ul acesta le depăşeşte pe toate, atât în materie de efort fizic, cât şi în ceea ce priveşte susţinerea psihică.

Au de trecut prin multe concurenţii, au de depăşit multe. În primul rând, trebuie să locuiască într-un mediu total străin. Dacă ai noroc şi eşti pe primul loc, o să locuieşti la cinci stele, dar dacă eşti pe locul doi, va trebui să te obişnuieşti cu locuitorii de acolo, cu satul, iar dacă eşti pe locul trei, va trebui să te obişnuieşti cu... nimic! Apoi, cred că este foarte greu pentru concurenţi să se obişnuiască unul cu celălalt, aceasta va fi cea mai puternică barieră psihică de trecut, pentru că este într-adevăr greu să accepţi în preajma ta nişte oameni străini cu nişte obiceiuri total străine. Şi, nu în ultimul rând, lupta pentru teritoriu, care necesită un efort fizic şi psihic permanent.”

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, ,Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra.

„Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format „Nomads”. Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unor probe de foc. Concurenţii vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    F, esti invidios sau nu ai ce să vezi vara
  • F F
    Mile, obsedatul antenist, haterul celorlalte posturi, iar da lovitura. Acum Octavian este bun și vedeta ca l-a luat antena. Pana acum nu era. :))

    Este o mutare interesanta și neașteptată. Antena face ce trebuie. Are nevoie de fete noi. Strunila nu trebuie sa fie singurul, fiindca degeaba îl aduc pe el, dacă vor continua cu rețetele clasice, gen Alb Negru.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Nu va certati aiurea. Strunila este un actor pe care nu protv la facut mare. La fel si pe Cove, Atanticu, Vancica...
    De Esca putem spune ca este un produs protv, de Busuioc, Buhnici, Cabral...
    Mie baiatul asta mi-a placut si cand a fost la protv.
  • mile mile
    e o veste buna ca protevistii sa se dea in spectacol, fanii lui van damme
  • Doru Doru
    Vai "mile", ce penibil esti... Vedetele la un alt post decat "Antena 1" pentru tine sunt "prafi", cand vin la "Antena 1" sunt cei mai buni.
  • Radu Radu
    ce post tv e si Antena daca nu isi pot forma niste prezentatori si prefera sa ia de la concurenta ... si totusi audienta e mai mare la Protv
  • mile mile
    mareane , nu mai fi invidios , vedetele merg unde se plateste bine
  • mihail mihail
    mile, si audienta unde e?
  • marian marian
    Doamne ,cand era la pro nu era bun acum ca atrecut la antenuta , ebun , vai de capul tau antena ta aduce tot ce expira la pro doar doua asa zise vedete au luat de la pro restul erau EXPIRATE
  • mile mile
    inca o pierdere buna pentru pro tv , bravo antena, toate vedetele sunt aici

Trimite un comentariu

sus