Skip to main content

Cristina Stănciulescu pleacă de la Pro TV, unde era PR Celebrities Manager

 
Cristina Stănciulescu pleacă de la Pro TV, unde era PR Celebrities Manager

Cristina Stănciulescu, PR Celebrities Pro TV, pleacă de la postul de televiziune, cu care a avut contract timp de un an.

Contactată de Paginademedia.ro, Cristina Stănciulescu a declarat că, în perioada următoare se va concentra pe blogul personal - cristinastanciulescu.ro, pe care urmează să îl dezvolte, dar și pe activitatea de consultanță în comunicare și strategie.

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, atribuțiile poziției de PR Celebrities vor fi integrate în departamentul de comunicare al stației.

Cristina Stănciulescu, pentru Paginademedia.ro:

"Contractul meu cu Pro TV s-a încheiat. Voi continua cu proiectele mele personale. Mulțumesc Pro TV pentru această experiență minunată, vom rămâne în legătură, de altfel.

Colegilor mei, toată stima, vedetelor, un mare respect!"

Cum va dezvolta blogul?

"Site-ul va fi axat pe interviuri complexe, multe dintre ele în exclusivitate, dar și pe experiențe de lifestyle, dat fiind backgroundul pe care îl am în zona glossy", a precizat Cristina Stănciulescu.

Pro TV a precizat, de asemenea, că este vorba de expirarea contractului:

“Colaborarea Cristinei Stănciulescu cu PRO TV va înceta la sfârșitul lunii iulie, conform contractului semnat când s-a alăturat echipei PRO TV.

Îi mulțumim Cristinei pentru sprijinul acordat în proiectele din ultimul an și îi urăm mult succes pe viitor!”, au menționat oficialii Pro TV.

Cristina Stănciulescu, Carte de vizită:

Cristina Stănciulescu a fost, până în 2015, publisher al revistelor Ringier (mai puțin Elle). Anterior, înainte de preluarea Edipresse de către Ringier, ea a fost redactor-șef al revistei Viva, timp de zece ani.

Are experiență de peste 20 de ani și în radio. Printre posturile la care a avut emisiuni: Radio Total, Europa FM și Smart FM (unde realiza emisiunea Smart People).

În vara anului trecut, a venit în Pro TV pe poziția de PR Celebrities.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • "aplaudaci la ninja , sa aclamati pro tv"
  "mile", daca emisiunea este facuta bine, laudam, daca este facuta "naspa", criticam. Dar tu, daca "Ultimul Trib" pica pe locul 3 pe comercial ce faci ? Lauzi emisiunea ?
 • Andra a cantat la Tg Mureș și Cluj cu 300 de euro pe minut! Conform rapoartelor primăriilor... Mi se pare sfidător și disproporționat.
 • @ ALX - mai bine semneaza cu numele tau adevarat Maruta. Te inteleg, Andra iti aduce banul acasa si te simti fericit.
  Dar sa mi-o ridici atat in slavi pe Andra ca este peste toti ceilalti jurati este prea de tot. Daca-i pui o fota in fata si una in spate si o trimiti sa cante la nunti si botezuri, cu Andra ai facut cea mai buna alegere. Pe langa faptul ca este ranchiunoasa, nu tine la glume, mai este si cea mai prost imbracata (si nu din motive de bani), asa ca mai lasa-ma cu supervedeta Andra. Daca n-ar fi Pro TV nu cred ca ar mai auzi cineva de ea. Ea este juratul mediocru care trebuie schimbat!
 • Au sosit , antenisti sa propavaduiasca , prosti ,mile in primul rand esti penibil , cred cu tarie ca esti consilierul lui Gadea sau Badea iar In te asigur ca Andra este muuuuult mai buna decat Delia si mascatul vostru le da clasa atat la voce , modestie si inteligenta
 • Ian.. Gresesti foarte mult... Vorbesti fara sa cunosti multe chestii.. Tu vezi lucrurile din exterior.. VRJ nu se mai face.. Juriul la Romanii au talent a suferit modificari.. Tu esti pur si simplu un mare frustrat care isi da cu parerea.. Cat despre Andra din cei 8 antrenori care au fost pana acum ea e cea mai buna voce.. Ca iti place tie sau nu, asta e! E singura de acolo care isi merita cu adevarat scaunul.. restul antrenorilor doar din punct de vedere vocal, exceptand-o pe Lori, sunt mediocri!
 • Vai "Mile", cat de penibil esti...
  Pleaca cineva de la "Pro TV", este foarte bine. Vine cineva la "Pro TV" este de rau.
 • Pro Tv -ul nu are nevoie de ... competentele doamnei, care a inteles sa o promoveze la greu pe Andra ca vedeta suprema a postului. Publicul postului va sanctiona alegerea, pentru ca, in afara de cantat, duduia nu are nicio competenta si are cel mult 150 de cuvinte in vocabular. Se va vedea la Vocea Romaniei ce greseala este expunerea ei excesiva ... din pacate!

Trimite un comentariu