Skip to main content

Pro TV anunţă oficial noii prezentatori Ninja Warrior. Show-ul va fi filmat pe un platou de 15.000 de metri pătraţi

 
Pro TV anunţă oficial noii prezentatori Ninja Warrior. Show-ul va fi filmat pe un platou de 15.000 de metri pătraţi

Show-ul Ninja Warrior, singurul din cele trei producţii tip „Exatlon”, filmat în România. Pro TV anunţă că Ninja Warrior va fi filmat pe un platou de 15.000 de metri pătraţi, ce va fi construit în România.

Publicitate

„România este una dintre puţinele ţări din lume care a ales să construiască de la zero grandiosul studio de televiziune, la fel ca Japonia, SUA, Spania, Franţa, Germania sau Rusia. Pentru ridicarea platoului de filmare Ninja Warrior România, constructorii vor folosi peste 150 de tone de fier şi oţel, dar şi 350 de tone de apă”, anunţă Pro TV.

Totodată, postul anunţă oficial şi cei trei prezentatori ai emisiunii de aventură: Costi Mocanu, Daniel Niţoiu şi Raluca Aprodu.

Costi Mocanu este comentator sportiv şi un fan înrăit al fotbalului.

Daniel Niţoiu este corespondent Ştirile PRO TV, iar în trecut a fost prezentatorul ştirilor la Sport.ro. Fan al artelor marţiale, se antrenează frecvent la sală şi militează pentru un stil de viaţă sănătos.

• Actriţa Raluca Aprodu va susţine familiile concurenţilor pe parcursul traseului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MM MM
    Exatlon emisiune de 2 bani, unde se vorbeste vulgar si se jignesc concurentii intre ei. "Super", au copiii ce invata de-acolo. Ninja Warrior, este un show in care primeaza capacitatea de gandire, forta fizica si, cred eu, o sa fie un show dragut. Am urmarit destul de multe clipuri, de prin diverse tari, si chiar este ceva de urmarit.
    P.S - Pentru cei care cred ca sunt un/o pasionat/a a ProTV-ului, sa stea calmi si sa nu comenteze. Dar la aceasta emisiune ma voi uita. :)
  • Iuli Iuli
    @George, s-au gandit si la acel nume de "Razboinicii Ninja", dar deja numele "Razboinicii este si la Exatlon, iar ei nu vor sa fie emisiunea (Ninja Worrior) asemanatoare cu acea de la Kanal D (Exatlon).
  • George George
    Ar trebui schimbat numele si ales o varianta tradusă gen "Războinicii Ninja" ar fi mai usor de pronunțat pt români în general. Asa cu denumirea în engleză pare a fi o transmisiune a unui show internațional de putin interes pt români.
  • Dan florea Dan florea
    Ar trebui sa faca si un serial cu roboti comici de casa. Aceasta este ideea lui bojoc costel dintr-un video de pe canalul sau de youtube
  • mile mile
    marean, trompeta protevista, nu ai zis tu ca astfel de emisiuni sunt pt copii, de ce nu ti-a placut exatlon , injurai in fiecare zi emisiunea iar acum esti in calduri, nu te mai ambala , esti ca un politician, una zici azi , alta maine , nu e tot pe baza de probe fizice, de ce sa te uiti, daca era la kanal d ninja ce ziceai
  • Adeziv Adeziv
    Eu aș vrea să o SusȚin pe Raluca.
  • marian marian
    Costi , in primul rand nu sunt un hodorog protevist am doar o parere , din cate comentari ai dat pe aici rezulta ca esti manipulat de trustul tau iubit , te rog frumos , sa raspunzi la comentarile celor de la trustul manipulator ca eu nu imi pun mintea cu asemenea oamenii ,,,,,,,
  • Andreas Andreas
    F interesant, ma bucur ca se filmeaza in Romania, dar oare unde?!
  • An An
    Daniel Nitoiu a prezentat inclusiv Stirile ProTv...parca ziceau ca se castiga bilete in Japonia pt Ninja Worrior cand au facut simulatorul la mall Baneasa...
  • Costi Costi
    @mariane normal ca speri sa reușeasca ca doar ești hodorog protevist pana la moarte nu?
  • F F
    Show-ul pornește cu șansa a treia, după mine. Chiar dacă va fi poate cel mai bine făcut, sunt deja diverse probleme pe care Protv trebuie sa le rezolve, dacă vrea sa iasă în fata. Una dintre ele este ca trebuie sa facă lumea sa înțeleagă ca nu va fi Exatlon sau Ultimul trib. Chiar dacă sunt același gen, asta va fi un show diferit, iar dacă lumea se va uita la premiera crezând ca este un alt Exatlon, show-ul o va da în bara.
  • marian marian
    Bing ,daca este facut cum trebuie poate are sansa , dar tu cum esti un inflacarat al antenutei normal ca iti doresti sa fie un esec .acest concurs nu seamana cu celelalte , dupa acest concurs sau facut restul de emisiuni sper sa reuseasca
  • bing bing
    se anunta un mare fail, de la prezentatori pana la show-ul in sine + inregistrat in romania
    ultimul trib si exatlon sunt mai pe gustul consumatorului roman

Trimite un comentariu

sus