Skip to main content

Răzvan şi Dani, înlocuiţi de Bendeac la X Factor. Bendeac: „Rolul meu este de om”

 
Răzvan şi Dani, înlocuiţi de Bendeac la X Factor. Bendeac: „Rolul meu este de om”

Mihai Bendeac este noul prezentator ”X Factor” în cel de-al optulea sezon, care va fi difuzat începând din această toamnă, la Antena 1, anunţă postul.

Publicitate

Mihai Bendeac:

„Voi încerca pur şi simplu să trăiesc o experienţă, să ajut nişte oameni şi să mă vindec de anxietate şi timiditate. Rolul meu este de om. Sper să îi ajut pur şi simplu, fiind conştient că sunt alături de oameni care au un moment ca al meu: sunt fierţi de emoţie.”

Show-ul va merge în continuare cu â juraţii Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică.

În cel de-al şaptelea sezon, echipa Horia Brenciu a reuşit să cucerească pentru a doua oară marele premiu ”X Factor” alături de Jeremy Ragsdale.

Reamintim că Antena 1 a anunţat în luna mai că Răzvan şi Dani se despart de proiectul X Factor, din care au făcut parte timp de şapte sezoane.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sandy Bell Sandy Bell
    Exista o vreme cand toate prezentatoarele de stiri aratau ca Esca, exista o vreme cand toate prezentatoarele de divertisment aratau ca Andreea Marin, acum este moda Ant si Dec din UK, respectiv Smiley si Bartos, Razvan si Dani, acum Bendeac (ma mir ca nu are un partener)...ma intreb cum se poate afla daca prezentatorul aduce audienta.

Trimite un comentariu

sus