Skip to main content

VLOG NEWS. Selly are cel mai urmărit canal de vlogging. Peste Noaptea Târziu sau Mikey Hash

 
VLOG NEWS. Selly are cel mai urmărit canal de vlogging. Peste Noaptea Târziu sau Mikey Hash

Selly (Andrei Şelaru) a devenit cel mai urmărit vlogger din România, raportat la numărul de abonaţi pe care i-a strâns.

Publicitate

Canalul său de Youtube a ajuns la peste 1,4 milioane de subscriberi şi aproximativ 203,209,504 de vizualizări. Tânărul şi-a deschis canalul de vloguri în anul 2012, atunci când avea vârsta de 11 ani.

Şelaru a depăşit nume mari ale industrieiprecum Noaptea Târziu sau Mikey Hash, cei care completează podiumul la secţiunea vlogging şi entertainment.

„Nu credeam că o să se întâmple atât de repede, anul acesta am avut o creştere record în abonaţi şi vizualizări pentru că am fost, cred eu, consistent şi am reuşit să găsesc puncte comune între ce vreau eu să fac şi ce vrea publicul să vadă.

Poziţia de lider de clasament vine şi cu o responsabilitate mai mare faţă de abonaţi şi de comunitatea YouTube românească. Îmi propun să menţin calitatea conţinutului şi să devin mai bun la ce fac.

Publicul se maturizează cu timpul şi eu mă maturizez odată cu el. Meseria de YouTuber e foarte interesantă şi în fiecare zi ai ceva nou de învăţat. Sper ca dedicarea şi perseverenţa mea în ceea ce priveşte vlogging-ul să motiveze oamenii să facă ceea ce îşi doresc."

Vloggerul a făcut parte din numeroase campanii ale unor companii importante din România. Printre acestea se numără Swap de Vloggeri, de la Telekom, în care a făcut „schimb de vieţi” cu hip-hoper-ul Deliric.

De asemenea, a mai făcut parte dintr-o campanie pentru Salvaţi Copiii, în cadrul căreia a făcut un live în care a vorbit despre siguranţa pe internet.

"Cred că mai multe campanii ar trebui să plece de la un insight specific creatorilor de conţinut."

Selly postează atât vloguri, cât şi sketch-uri. Printre seriile sale se numără Tipuri de profesori, Dacă Google ar fi om şi Rap Battle. În decembrie 2015 a realizat şi primul scurtmetraj numit Crăciun Alternativ. Selly a declarat că proiectul său de suflet este 5GANG:

"Mă bucură foarte mult faptul că am reuşit să strâng alături de mine 4 vloggeri cu care împart aceeaşi mentalitate. Ne ajutăm între noi, ne creştem, facem videoclipuri şi muzică împreună.

Ultima piesă, Focuri, a fost lansată pe 1 iulie şi a reuşit să acumuleze mai multe vizualizări şi aprecieri decât majoritatea pieselor artiştilor români consacraţi."

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nu-i treaba ta Nu-i treaba ta
    Eu cred ca inca nu lati cunoscut pe maxinfinite
  • Ludovic cel mic Ludovic cel mic
    Ce mizerie!!! Astia sunt niste nimeni in drum. Noroc cu generatia asta *** ca altfel nu stia nimeni de ei. Au ca public o generatie ***zata si ei la randul sunt niste ***. Imi pare rau ca tineretul de azi a ajuns in halul asta.
  • Silvia Silvia
    Nu urmaresc astfel de lucruri, dar uitandu-ma la clipul postat aici si la alt link ce a urmat dupa, nu-mi vine sa cred ce aiureli, nimicuri. Ma intreb ce s-ar fi ales de acesti tineri daca nu ar fi existat internetul. Si mai au si foarte multi fani care n-au cum sa-i urmareasca fara sa-si consume mai multe ore din zi. Din acest moment nu-mi va mai fi mila de tinerii care nu iau bac-ul. Imi era mila de ei, ca am trecut si eu prin bac si stiu cat de usor este sa ai ghinion, sau sa ai profesori exigenti, sau sa nu-ti arda de invatat ca e soare afara, dar sa stai sa te uiti la acesti indivizi...e sub orice critica.
  • Iuli Iuli
    In loc de Vlogger mai bine puneti "cantaret-autotune"
  • Costi Costi
    Mizeria este dusa la extrem nu doar la Tv ci și pe youtube!Vai de copilașii mici și naivi care îl urmaresc pe telegarul asta infect.
  • KSM KSM
    Voci autotunate care recita pe silabe niste texte puerile in videoclipuri stupide. Unde fac concerte? La gradinite? Si de ce se numesc 5Gang? Cer taxa de protectie pensionarilor din cartier? LOL YouTuberii de valoare chiar sunt talentati si au show-uri la TV sau pe platforme SVOD, gen Netflix. Astia ce sunt? Cantareti? Dansatori? Actori? Comedianti? Filmakeri? Nimic! Contentul lor este de Cercul Liceenilor Amatori. Niste papitoi de social media.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Mda... Este exponentul prostiei dusa la nivel de arta. Cumva reprezinta o generatie care este dusa... dusa rau. Sigur premiantii acestei tari nu urmaresc asa ceva.

Trimite un comentariu

sus