Skip to main content

SHARED NEWS. Republica: „Poate îi cereţi acum iertare şi lui Călin. Haideţi la înmormântare, doamnă prim-ministru!"

 
Sursă foto | Republica.ro
Sursă foto | Republica.ro

SHARED NEWS. Republica.ro a publicat cel mai distribuit text, pe Facebook, de pe un site de ştiri. Peste 18.000 de distribuiri pentru materialul postat zilele trecute şi semnat de Răzvan Prepeliţă, ziarist al Gazetei Sporturilor, în care vorbeşte despre moartea tragică a tânărului Călin Farcaş.

Publicitate

Bărbatul de 29 de ani aştepta un transplant de plămâni pe care nu l-a primit, deşi avea banii necesari operaţiei.

Ziaristul a scris despre politicieni şi responsabilitatea pe care ar trebui să şi-o asume cei aflaţi la guvernare în urma morţii tânărului din Braşov.

„Programul de guvernare, invocat de Liviu Dragnea ca literă de Evanghelie, nu are stipulat un lucru banal: dreptul la viaţă al unui cetăţean român.”

De asemenea a subliniat că politicienii români nu conştientizează lucrul care s-a întâmplat şi mai mulţi că mai mulţi tineri ar putea ajunge în respectiva situaţie pentru că “politicienilor români de azi nu le pasă.”

„Niciunul dintre cei aflaţi la guvernare nu se va simţi cu musca pe căciulă, ori pe coafură sau pe mustaţă, după moartea acestui tânăr. Haideţi la înmormântare, doamnă prim-ministru!”

Aproape 18.000 de distribuiri a adunat materialul publicat de Republica.

Următoarea ştire populară pe Facebook vine de pe Digi24.ro. O opinie pe subiectul modificării Codului Penal.

"Corupţii ies din puşcării, intră procurorii şi jurnaliştii. Două zile. Atât a trebuit Comisiei speciale conduse de ex-ministrul „Altă întrebare” Florin Iordache să dezbată 237 de propuneri de modificare a Codului penal."

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. republica.ro,”Poate îi cereţi acum iertare şi lui Călin, nu doar „miilor de români care stau în puşcărie”, de Răzvan Prepeliţă

- 18.221 likes & shares;

2. digi24.ro,”Corupţii ies din puşcării, intră procurorii şi jurnaliştii”, de Andreea Nicolae

- 3.902 likes & shares;

3. digi24.ro,”Un primar a scăzut toate salariile cu 20%, ca să nu blocheze proiectele europene”

- 1.385 likes & shares;

4. ziare.com,”Gest incalificabil in Parlament cand s-a cerut un moment de reculegere pentru tanarul caruia statul i-a refuzat dreptul la viata”, de Alexandra Sandu

- 434 likes & shares;

5. republica.ro,”Am întrebat un IT-ist de top de ce şi-a luat familia şi a plecat în Germania la un job mai prost plătit decât în România. Un mic experiment pe LinkedIn printre „contactele mele profesionale”, de Sebastian Burduja

- 328 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus