Skip to main content

Tolontan renunţă la conducerea editorială a Gazetei, pentru o altă funcţie în Ringier. Un alt Cătălin îi ia locul

 
Tolontan renunţă la conducerea editorială a Gazetei, pentru o altă funcţie în Ringier. Un alt Cătălin îi ia locul

După 21 de ani la conducerea editorială a Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan îi predă ştafeta lui Cătălin Ţepelin (39 de ani), potrivit unui anunţ postat pe blogul Tolo.ro. Tolontan va continua să lucreze în grupul Ringier, în care va fi integrat şi Gazeta.

Publicitate

„Noul redactor-şef al Gazetei Sporturilor şi al siteului GSP a ajuns la o vârstă şi la o experienţă cu care îmi e superior pe atât de multe planuri!”, a mărturisit Tolontan în postarea sa.

„Înnoirea generaţiei la vârf în GSP a fost condiţia pe care am pus-o încă din primul drum la Zurich, cu luni în urmă. E parte a procesului de integrare. Nu înseamnă că mă despart de Gazetă. Voi continua să scriu des în GSP, să particip la viaţa redacţiei şi simt că e corect să lăsăm generaţiei proaspete destul aer ca să se dezvolte, ajutând cum putem.”, a mai scris el.

Ce va face Tolontan?

„Vom continua să lucrăm la investigaţii, care se vor extinde ca domenii de interes şi vor merge pe blog, pe GSP şi în publicaţiile Ringier.”

„Voi încerca să contribui, în Ringier, începând cu Libertatea, la confirmarea unei noi viţe de ziarişti. Puştii de la Ringier sunt deja lansaţi, au nevoie de propria exigenţă, de încredere în sensul efortului şi în viitorul profesiei. Munca va fi una de coordonare jurnalistică.”

Întreaga poveste a predării ştafetei de la Cătălin Tolontan, la Cătălin Ţepelin, pe blogul lui Tolo, AICI

Reamintim că trustul Intact a bătut palma cu grupul elveţian Ringier pentru preluarea ziarului Gazeta Sporturilor (detalii, AICI).

Citeşte şi:


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Noul redactor sef nu s-a remarcat prin texte jurnalistice scrise...la un moment dat era cunocut ca fiind manager digital al GSP și coordonator al proiectului Jurnalisport. Am citit explicatiile lui Tolo - nu m-au convins. Daca era vorba de o "intinerire" la nivelul conducerii il trimiteau la pensie si pe nea Ovi.
  • Adi Adi
    Imi pare rau sa o spun dar Tolontan ramane un ipocrit.Intotdeauna si-a vazut propriul interes.In vremurile grele concediat oameni de la gsp in timp ce el ridica zeci-sute!! de mii de euro! lunar! Acum se ocupa sa creasca tinerii ziaristi?? Wow! Unde, la Libertatea? Aia se poate numi presa?

Trimite un comentariu

sus