Skip to main content

Tolontan renunță la conducerea editorială a Gazetei, pentru o altă funcție în Ringier. Un alt Cătălin îi ia locul

 
Tolontan renunță la conducerea editorială a Gazetei, pentru o altă funcție în Ringier. Un alt Cătălin îi ia locul

După 21 de ani la conducerea editorială a Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan îi predă ștafeta lui Cătălin Țepelin (39 de ani), potrivit unui anunț postat pe blogul Tolo.ro. Tolontan va continua să lucreze în grupul Ringier, în care va fi integrat și Gazeta. 

„Noul redactor-șef al Gazetei Sporturilor și al siteului GSP a ajuns la o vârstă și la o experiență cu care îmi e superior pe atât de multe planuri!”, a mărturisit Tolontan în postarea sa. 

Publicitate

„Înnoirea generației la vârf în GSP a fost condiția pe care am pus-o încă din primul drum la Zurich, cu luni în urmă. E parte a procesului de integrare. Nu înseamnă că mă despart de Gazetă. Voi continua să scriu des în GSP, să particip la viața redacției și simt că e corect să lăsăm generației proaspete destul aer ca să se dezvolte, ajutând cum putem.”, a mai scris el.

Ce va face Tolontan? 

„Vom continua să lucrăm la investigații, care se vor extinde ca domenii de interes și vor merge pe blog, pe GSP și în publicațiile Ringier.”

„Voi încerca să contribui, în Ringier, începând cu Libertatea, la confirmarea unei noi vițe de ziariști. Puștii de la Ringier sunt deja lansați, au nevoie de propria exigență, de încredere în sensul efortului și în viitorul profesiei. Munca va fi una de coordonare jurnalistică.”

Întreaga poveste a predării ștafetei de la Cătălin Tolontan, la Cătălin Țepelin, pe blogul lui Tolo, AICI

Reamintim că trustul Intact a bătut palma cu grupul elvețian Ringier pentru preluarea ziarului Gazeta Sporturilor (detalii, AICI). 

Citește și: 


 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Noul redactor sef nu s-a remarcat prin texte jurnalistice scrise...la un moment dat era cunocut ca fiind manager digital al GSP și coordonator al proiectului Jurnalisport. Am citit explicatiile lui Tolo - nu m-au convins. Daca era vorba de o "intinerire" la nivelul conducerii il trimiteau la pensie si pe nea Ovi.
  • Imi pare rau sa o spun dar Tolontan ramane un ipocrit.Intotdeauna si-a vazut propriul interes.In vremurile grele concediat oameni de la gsp in timp ce el ridica zeci-sute!! de mii de euro! lunar! Acum se ocupa sa creasca tinerii ziaristi?? Wow! Unde, la Libertatea? Aia se poate numi presa?

Trimite un comentariu