Skip to main content

TVR 1 spunea Povestea Cerbului, cu fiica lui Mădălin Voicu prezentatoare. Serie de emisiuni despre ediţiile precedente ale emisiunii

 
Ioana Voicu
Ioana Voicu

TVR 1 lansează, începând de astăzi, Povestea Cerbului, o emisiune de jumătate de oră în care va fi prezentată povestea ediţiilor precedente ale festivalului, de la prima ediţie din 1968, la cea mai recentă, din 2009.

Publicitate

Emisiunea, prezentată de Ioana Voicu - fiica lui Mădălin Voicu -, va fi zilnic, din 30 iulie, de luni până joi, la ora 22.00, la TVR 1 şi TVR Moldova şi pe TVR Internaţional, de la 23.50.

Seria de emisiuni va fi un "remember" al tuturor ediţiilor Cerbul de Aur, Povestea curgând de la cea mai recentă ediţie - cea din 2009, până la prima ediţie - cea din 1968.

Tot zilnic, de luni până joi, TVR va difuza cinci minute cu „Vocile Cerbului de Aur”. De la orele 9.55, 13.55 şi 19.55, filler-ul „Vocile Cerbului de Aur” va anunţa „Povestea Cerbului”. Cele mai tari refrene din recitalurile celor 17 ediţii de poveste se aud şi se văd la „Vocile Cerbului de Aur”, la TVR 1 şi TVR Moldova şi de la 20.55 la TVR Internaţional.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009.

De-a lungul anilor, festivalul a găzduit apariţii sau recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow şi mulţi alţii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • An An
    Fiica lui Madalin...si pagina de media devine mondena... Prezinta deja de cativa ani Se zice ca... Eurovision... Si alte emisiuni...
  • livia pilă livia pilă
    ***
  • livia pilă livia pilă
    @ Dan Ciobotea ***. Povestea *** atât de pe placul numitei Gradea Doina.

    @. Mihai. Nu il folosesc, dar imi e pe limbă. *** ***
  • Mihai Mihai
    livia pilă - esti cumva procuroare? Ce limbaj ai... Ma mir ca nu folosesti si limbajul vulgar de pe placile de inmatriculare din Suedia atat de populare zilele astea... Stii tu, cuvantul acela din 4 litere cu M la inceput. Da, ala
  • dan ilie ciobotea dan ilie ciobotea
    mare atentie la gripa aviarra !!!
  • livia pilă livia pilă
    Normal. Cu o fiică. Cerbul de aut o are ca directoare pe fiica ofiterului anchetator, Vornicu Tudor ( a se vedea mărturia lui I. D. Sârbu), o anume Shalit Vornicu Smaranda. Iar povestea ne este prezentată de fiica penalului Voicu Mădalin, trimis in judecată pentru furt la drumul mare din banii comunității rrome și secretar de stat in Ministerul Inculturii. La ce să ne așteptăm bun din partea Televiziunii conduse de numita Gradea Doina si unde isi face de cap penalul Zgabercea Cristian? Acesta este TVR! O rusine! O hazna!O imensă famiglie de penali.

Trimite un comentariu

sus