Skip to main content

Actriţa Ioana Blaj, în distribuţia serialului Fructul oprit

 
Actriţa Ioana Blaj, în distribuţia serialului Fructul oprit

Nume nou în distribuţia celui de-al doilea sezon al serialului „Fructul oprit”. Actriţa Ioana Blaj, nora producătoarei serialului Ruxandra Ion, va avea un rol în serialul românesc de pe Antena 1. Aceasta joacă rolul unei femei de afaceri, anunţă Antena 1.

Publicitate

Ioana Blaj:

„Am primit cu mare entuziasm propunerea de a juca în «Fructul oprit». Îmi doream să încep munca, să revin la ce îmi place să fac, actoria. Mă bucur nespus de mult că fac parte din acest proiect!”

Absolventă U.N.A.T.C, Ioana Blaj a jucat pe scena teatrului, dar şi în filme de lung metraj (“Live”, “Cuscrii”, “America, venim!” etc.). În serialul Fructul oprit, ea o va interpreta pe Iza, o femeie independentă, axată pe partea profesională, care pune cariera mai presus de sentimente.

„Iza este o femeie puternică, foarte bună pe ceea ce face, disciplinată, reuşeşte tot ce îşi propune şi este foarte ambiţioasă. I-am împrumutat Izei din trăsăturile mele… sunt o persoană foarte organizată, îmi place să deţin controlul, lupt să reuşesc tot ce îmi propun. Sunt recunoscătoare că fac parte din acest proiect. Orice întâlnire cu colegii mei este o bucurie. Mă simt onorată şi norocoasă că lucrez cu nume mari, cu foarte multă experienţă, de la care am multe lucruri de învăţat. Cu o parte din ei am mai lucrat şi mă bucur că avem prilejul să ne reîntâlnim pe platourile de filmare de la «Fructul oprit». Este primul proiect de genul ăsta la care lucrez şi sunt foarte emoţionată, dar sunt focusată să-mi folosesc emoţiile într-un mod constructiv şi să reuşesc să creez un personaj care să ajungă şi dincolo de micile ecrane.”, mai adaugă Ioana Blaj.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Nu sa terminat mizeria asta ....auzi de serial?
  • mile mile
    ar fi bine sa se faca cat mai multe seriale romanesti , sper si altele la antena

Trimite un comentariu

sus