Skip to main content

Andreea Mantea revine la emisiunea Se strigă darul de pe Kanal D

 
Andreea Mantea revine la emisiunea Se strigă darul de pe Kanal D

După ce a lipsit un sezon din emisiune, Andreea Mantea revine la emisiunea Se strigă darul, alături de prezentatorul Mihai Mitoşeru. Ea vine în locul Diannei Rotaru. Totodată, Kanal D anunţă că a început filmările pentru un nou sezon al reality-show-ului.

Publicitate

Andreea Mantea:

„Astept cu nerabdare sa colind din nou tara pentru a le oferi tinerilor casatoriti o lada de zestre cat mai plina ca sa aiba un start in viata mai lin. Desigur ca telespectatorii vor avea parte de traditii inedite, vor cunoaste locuri si oameni noi, vor trai, prin intermediul micilor ecrane, emotia celor care isi intemeiaza o familie in fata intregii tari. Vor avea parte si de multe situatii comice pentru ca sunt hotarata sa castig. Ii asteptam cu drag pe cei care ne doresc alaturi sa se inscrie la casting."

Pe lângă Se strigă darul, Andreea Mantea a preluat şi emisiunea Te vreau lângă mine, prezentată de Bianca Drăguşanu. Reamintim că, în această toamnă emisiunea-tabloid WowBiz, prezentată de Victor Slav şi de Andreea Mantea, nu se va mai produce.


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "Mile", raspunde la ce iti scriu. Nu mai abera.
  • Bing Bing
    Pai cum? Mimoza sa lipseasca din peisaj!??
    Deja o apucase plansul cand a aflat ca Wowbiz iese de pe post.
  • Mile Mile
    Doru, protevistii fara venituri stau acas
  • Doru Doru
    "voi pensionarii protevisti"
    Iar aberezi "mile" ? In prime-time "Pro TV" rating 6 pe national si 6.6 pe comercial. Iar "Antena 1" rating 4.3 national si 3.9 comercial. La fel si ziua "Pro TV" rating 3.1 pe national si 3.1 pe comercial. Iar "Antena 1" rating 2.2 national si 1.8 comercial.
    Ai citit bine ? Unde sunt "pensionarii" ? Vad ca la postul tau favorit... Mai multi decat tineri.
  • F F
    Mda mile. Sa zicem ca luam în serios aberațiile tale. Cum rămâne cu restul anului? Antena a fost mai mult televiziune de locul 3 anul ăsta, așa audiente dezastruoase are.
  • mile mile
    f, tu nu au concediu, cum sa se uite publicul antenei vara , daca are bani
  • F F
    Dacă zici tu mile. Și acces are dublu sau triplu mai mult public non comercial decât cabral? :)) ca sa nu zic ca pro face pe publicul comercial audiente de doua patru ori mai mari decât antena.

    Eu as fugi de comparatiile astea mile ca antena nu are cum sa le câștige. Nu mai zic ca dacă va intra pe satelit antena brusc va avea un boost tocmai pe publicul ăsta non comercial. :))

    Așa ca eu te întreb de ce Antena nu face ceva în timpul zilei? Ia uite cât se chinuie Kanal sa urce pe comercial și reușește sa bata antena? Antena de ce nu încearcă altceva? Îi place sa ia bătaie și de la pro și de la Kanal pe comercial?
  • mile mile
    f, de parca cabral nu are un public batran, nu ai voie sa zici asta
  • F F
    Mile, antena ia bătaie pe comercial, ca sa nu mai zic ca are o serie cam lunga de emisiuni care prind mai mult la pensionari. :)) Așa ca degeaba te zbați. Antena ia bătaie pe comercial. Și nu doar de la Protv, chiar și de la Kanal D, chiar și de la emisiunea asta. :))
  • Mile Mile
    F, și voi pensionarii protevisti tot in casa
  • F F
    Cristea are acum contract cu antena. A luat-o stars ca sa nu mai bata antena 1 ziua și, ce sa vezi, antena tot mănâncă bătaie. :))
  • An An
    Emisiunea Te vreau langa mine a fost prezentata de Niculina Stoican... Nu de Gabriela Cristea...apoi de Clejani (Viorica Ionita si Taraful... (parca au mai fost si altii pana s-a ajuns la Gabriela...ce tot vorbim... Cu Mantea au semnat contract probabil pt mai multi ani so de aceea o baga peste tot... Diana Rotaru se potrivea la nunti...
  • florin florin
    tre sa fii *** sa te uiti la emisiunea aia
  • Mile Mile
    Cine e mantea, asistenta de la antena
  • Iuli Iuli
    Si-au dat seama ca Mantea este sarea si piperul emisiunii?
    Asa trebuiau sa procedeze si cu Gabriela Cristea, ea era sarea si piperul emisiunii Te vreau langa mine, nu brandul.

Trimite un comentariu

sus