Skip to main content

Membru CNA: Sandra Stoicescu nu i-a cerut lui Liviu Dragnea nicio dovadă când a vorbit de tentativa de asasinat

 
Membru CNA: Sandra Stoicescu nu i-a cerut lui Liviu Dragnea nicio dovadă când a vorbit de tentativa de asasinat

Membru CNA reacţionează după declaraţiile lui Liviu Dragnea de la Antena 3, despre o presupusă tentativă de asasinat. Dorina Rusu, membru CNA, a anunţat într-un comunicat de presă că s-a autosesizat în legătură cu ediţia 100 de minute de marţi seara, acuzând lipsa de reacţie a Sandrei Stoicescu.

Publicitate

„Moderatoarea emisiunii nu i-a cerut nicio dovadă în sprijinul acestei afirmatii de o gravitate extremă”, a menţionat Dorina Rusu.

„Când un politician face afirmatii iresponsabile într-o emisiune de televiziune, moderatorul este obligat să-l readucă cu picioarele pe pământ, dar acest lucru nu s-a întâmplat în emisiunea de la Antena 3”, a mai adăugat aceasta.

Dorina Rusu menţionează în acelaşi comunicat că s-a autosesizat şi că speră ca emisiunea să fie analizată într-un timp cât mai scurt. „Din păcate, CNA este una dintre institutiile nefunctionale si lipsite de eficientă din aceasta tara. Cred ca avem o responsabilitate mare pentru felul in care arata peisajul mediatic si chiar pentru felul in care arata azi viata publica din România”, a încheiat Dorina Rusu.

VEZI audienţele interviului cu Liviu Dragnea, aici

Comunicatul integral al Dorina Rusu, membru CNA:

Ieri seară am asistat la Antena 3 la un spectacol care va rămâne unul de tristă amintire în istoria, oricum tristă, a televiziunii din România. Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat în direct si la o oră de vârf că anul trecut au venit în România patru străini care au stat trei săptămâni la un hotel celebru, cu scopul de a-l asasina.

Moderatoarea emisiunii nu i-a cerut nicio dovadă în sprijinul acestei afirmatii de o gravitate extremă. Mai mult, ea a sugerat că cel care i-a plătit pe asasini a fost George Soros, iar al treilea om în stat a lăsat să se înteleagă că într-adevăr miliardarul american a fost cel care a pus la cale planul pentru asasinarea sa.

Când un politician face afirmatii iresponsabile într-o emisiune de televiziune, moderatorul este obligat să-l readucă cu picioarele pe pământ, dar acest lucru nu s-a întâmplat în emisiunea de la Antena 3. Dimpotrivă, felul în care au decurs discutiile au arătat că interviul a făcut parte dintr-un plan de a deturna atentia publicului de la abuzurile de pe 10 august.

Afirmatiile potrivit cărora pe 10 august a fost o încercare de lovitură de stat, că lui Klaus Iohannis si partidelor de opozitie le place violenta, ca presedintele vrea sa-l elimine din politică, ca multinationalele au finantat protestul, fac parte, în mod evident, dintr-un plan de dezinformare, dar nu au fost în niciun fel puse la îndoială sau contracarate de moderatoarea emisiunii. Prin felul în care si-a exercitat atributiile, aceasta le-a venit în întâmpinare sau chiar le-a provocat.

M-am autosesizat, desigur, în legătură cu această emisiune si sper să se discute într-un timp cât e posibil de scurt. Din păcate, CNA este una dintre institutiile nefunctionale si lipsite de eficientă din aceasta tara. Cred ca avem o responsabilitate mare pentru felul in care arata peisajul mediatic si chiar pentru felul in care arata azi viata publica din România.

VEZI audienţele interviului cu Liviu Dragnea, aici

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    ce fatza face ,,moderatoarea ,, teatru de amatori ! fatza mirata ingrijorata si indignata Cit ai stat in fatza oglinzii sa exersezi asta ?
  • Frusina Frusina
    adevaratul dialog dintre dragnea si stoiceasca il gasiti pe canalul meu de youtube: https://youtu.be/F1B_sRgpr3Y
    ca parodie
  • andrei andrei
    cine vine la A3 la Gadea sau Sanda Stoicescu vine cu lectia invatata si vomita pana incepe sa puta tot .,iar asa zisi moderatori au rolul sa-i spele la fund sau sa i pupe in aceleasi locuri fara sa incerce sa fie impartiali. Ma ofer eu il amenint de Dragnea daca tot spune ca a fost amenintat.
    Atat ii transmit : sa lase oamenii si tara asta in pace si sa se duca la mititica.
  • Silvia Silvia
    4 straini, 3 saptamani si un hotel celebru. Pare titlu de film. Sigur ca aia si-au dat si numele reale cand s-au inregistrat la hotel, pentru ca asa actioneaza killerii. Eu credeam ca sunt mai buni sa-si ascunda urmele, nu se duc in buricul targului sa faca arogante la un hotel celebru.
  • geo geo
    Comunicatul este dat de un politician sau de un membru CNA reprezentant al PNL...pentru ca luarea de pozitie pare politica, mai degraba.
  • C C
    M-am speriat...am crezut ca Radu Herjeu s-a autosesizat :)) el are alte probleme perioada asta, gen sa informeze lumea ca sunt manipulati de campania farapenali
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Lumea trebuie sa inteleaga ca ala n-a fost interviu, in general cine vine de la PSD nu vine sa dea interviu ci sa fie aparat curatat si clatit sa plece alb de acolo. A3 e doar o tribuna unde pesedeii vin sa se apere si sa dea in dusmani.

Trimite un comentariu

sus