Skip to main content

OFICIAL. Kanal D a anunţat Exatlon în grila de toamnă. Cine sunt primii "faimoşi"

 
Imagine din primul sezon Exatlon
Imagine din primul sezon Exatlon

Postul de televiziune Kanal D anunţă că noul sezon al emisunii Exatlon se va vedea în această toamnă. Până acum postul turcesc a menţionat că va avea un nou sezon, însă fară a anunţa când va începe. Variantele erau fie toamna aceasta, fie la începutul anului viitor.

Publicitate

Paginademedia.ro a anunţat încă din luna iunie că al doilea sezon al Exatlon va intra în grila de toamnă. (Mai multe, AICI)

Practic din această toamnă vom avea trei emisiuni bazate pe competiţii sportive, adică Exatlon, de la Kanal D, Ninja Warrior, de la Pro TV şi Ultimul Trib, de la Antena 1.

Până anul trecut marile generaliste, Antena 1 şi Pro TV, se "războiau" în formate muzicale: X Factor, respectiv Vocea României. După succesul Exatlon, de la Kanal D, Antena 1 şi Pro TV au decis să achiziţioneze, la rândul lor, formate bazate pe competiţii sportive, show-uri pe care le scot în evidenţă în comunicările lor.

Totodată, Kanal D a mai anunţat şi primii concurenţi ai show-ului, mai exact foşti sportivi medaliaţi la competiţii internaţionale.

Cine vor fi primii concurenţi

Potrivit reprezentanţilor postului, Silvia Stroescu, campioana olimpica la gimnastica şi Mirel Drăgan, multiplu campion la Kempo, vor face parte din echipa Faimoşilor, în cel de-al doilea sezon Exatlon.

Silvia Stroescu a obţinut aurul olimpic, cu echipa de gimnastica a României, la Atena, în 2004. În acelaşi an, a devenit campioană europeana la Campionatele Europene.

Ea a câştigat, în 2001, medalia de aur României la Campionatele Mondiale de Gimnastica Artistică din Belgia. Sportiva are în palmares 24 de titluri internaţionale şi 17 titluri naţionale.

„Am urmarit primul sezon Exatlon si am remarcat ca este o emisiune care promoveaza sportul si valorile sportive, motiv pentru care pornesc, cu bucurie, in aceasta competitie.

Consider ca este o adevarata provocare, atat din punct de vedere al aptitudinilor, al pregatirii fizice, cat si din punct de vedere al confortului cotidian.

Va trebui sa imi demonstrez mie insami ca ma pot adapta la conditii diferite de efort si de convietuire. Imi lipsesc foarte mult cantonamentele, antrenamentele si competitia in sine, lucruri pe care le voi retrai, cu siguranta.”

Mirel Drăgan este multiplu campion mondial, european şi national la Kempo. Acesta are în palmares 14 trofee de campion mondial şi a luptat în competiţii din Europa, Asia si Statele Unite.

„Am mari asteptari de la mine, in cadrul acestei competitii extraordinare, si sper ca eu sa fiu castigatorul Exatlon. Ambitia, rezistenta si viteza vor fi atuurile mele. Am 26 de ani de cand practic sport, asa ca voi face fata cu brio conditiilor din Republica Dominicana.

Slabesc cate 16 kg pentru un meci, atunci cand ma pregatesc pentru acesta, asa ca nu cred ca imi va fi foarte greu sa ma adaptez acolo.”

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "faimosi e prea mult spus"
    Pai sunt mai "faimosi" decat cei din "Ultimul trib".

    "sunt sportivi necunoscuti de majoritatea"
    Pai normal ca nu ai auzit de ei. Daca tu 24 de ore din 24 stai doar pe emisiuni. Competitii sportive nu urmaresti ?
  • Mooser Mooser
    Mile, pentru tine faimosi sunt Crudu, Tonciu si Oana Lis...? Silvia Stroescu n-a pozat nici goala, nu a facut nici circ ca a fost maltratata in cantonamente dar este campioana olimpica, mondiala si europeana. Majoritatea asta de care vorbesti tu e prea preocupata cu cancanariile, ca sa aiba ochi si pentru performanta. De asta in tara asta tot ce e nonvaloare e sus si invers.
  • mile mile
    faimosi e prea mult spus , sunt sportivi necunoscuti de majoritatea
  • me me
    asa da. nu daniela crudu si alte dive de doi lei
  • geo geo
    Sunt curios, daca vor fi difuzate in aceleasi zile si aceleasi tronsonae orare, care va fi „scorul” dintre Exatlon 2 si Ultimul trib. Eu pun pariu pe Exatlon 2 .
  • Iuli Iuli
    Andrei Aradits se muta la Pro TV si il vedem in serialul "Vlad"
  • ALX ALX
    Azi se filmeaza ultimele battle-uri de la Vocea Romaniei.. Decor nou in Battleuri fata de Blind-uri si in Live-uri vom vedea alt decor decat in Blind-uri si in Battle-uri.. Decorurile de la The Voice of Germany in toate cele 3 etape.
  • Mile Mile
    Bing, se zice nu aduc , nu cum zici tu
  • sile sile
    Mile va participa si el la excalatron asta; va fi papagal.
  • bing bing
    daca cei de la Kanal D nu aduce si imbunatatiri la noul sezon Exatlon, show-ul sportiv nu va beneficia de o noua audienta
  • Doru Doru
    "Mile", tu te uiti la emsiune pentru probe, sau pentru vedete ?
  • Mile Mile
    Sa vedem ce vedete vor fi

Trimite un comentariu

sus