Skip to main content

EXCLUSIV. "Juratul cel rău" se întoarce la Românii au talent, după plecarea Mihaelei Rădulescu

 
EXCLUSIV. "Juratul cel rău" se întoarce la Românii au talent, după plecarea Mihaelei Rădulescu

EXCLUSIV. Întoarcere în juriul Românii au talent. "Juratul cel rău" își reia locul la Românii au talent, după opt ani de când "s-a așzat" prima dată pe banca juriului.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, dansatorul Mihai Petre va reveni în juriul emisiunii Românii au talent, unde a fost prezent în primele sezoane ale show-ului.

Publicitate

Mihai Petre revine în show după plecarea Mihaelei Rădulescu, care a anunțat că a luat decizia de a părăsi show-ul "din motive personale".

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV nu au comentat informația. La rândul lui, nici Mihai Petre nu a comentat informațiile Paginademedia.ro.

Dans, Românii au talent, iar dans, iar Românii au talent

Mihai Petre s-a remarcat ca jurat al emisiunii Dansez pentru tine, de pe Pro TV. Show-ul a avut 14 sezoane la Pro TV (ultimul, în 2013).  Mihai Petre a fost în prima variantă de juriu a emisiunii Românii au talent, alături de Andi Moisescu și de Andra, în urmă cu opt ani.

În urmă cu patru ani, după plecarea producătoarei Mona Segall la Antena 1, Mihai Petre a trecut și el la postul Intact. Tot ca jurat, la emisiunea Dancing with the stars - Dansează printre stele, de la Antena 1. Show-ul prezentat de Horia Brenciu a avut un singur sezon.

A urmat o altă emisiune de dans, în 2017, care a marcat reîntoarcerea lui Mihai Petre la Pro TV: Uite cine dansează. Mihai Petre a fost coleg la banca juraților cu Florin Călinescu, Gigi Căciuleanu și Andreea Marin. Emisiunea, prezentată de Mihaela Rădulescu, a avut doar un sezon la Pro TV. 

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • S-au terminat vedetele Pro daca au decis sa il reactiveze pe cel care dezertase pe la Antena 1, la un moment dat ?
 • Oare de ce postacii "mile" si "marian" jignesc orice vedeta Antena/Pro care pleaca la concurenta?

  De exemplu, marian, cand Mihai Petre a plecat la Antena a inceput sa-l jigneasca facandu-l "CARICATURA" si "PAPAGAL".
  https://www.paginademedia.ro/2015/09/de-la-dans-la-animale-beatrice-rancea-si-mihai-petre-fosti-jurati-la-dansez-pentru-tine-se-reintalnesc-in-juriul-ham-talent-care-este-componenta-juriului#comentarii
  Acum, ca a revenit la Pro, este cel mai bun jurat :)
 • Calinescu e de 10 ori mai acid si ironic si direct... La Uite cine danseaza l-a minimalizat pe Petre... Asteptai sa vezi ce zice Calinescu sa razi, nu ce zicea
  Petre... La RAT 3 barbati?! Eu tot sper sa ramana Calinescu (e singura emisiune pe care Carcotasii o preiau aproape integral la comentariile lui Calinescu si o numesc cea mai buna emisiune, potentata de prezenta lui...ii vreau pe Loredana Andi Calinescu si Petre va rooog.. Nu Andra!!!
 • Nu e surprinzator. Sa vedem ce se va întâmpla cu Andra și Florin Calinescu. As fi spus ca Andra va fi înlocuită, dar daca l-au adus pe Mihai, bănuiesc ca o vor păstra pe Andra, măcar așa pentru publicitate.
 • Eu cred ca e bine ca revine. Adica, el e pe stilul lui Simon Cowell. Calinesc e ironic, dar nu e asa de direct si de acid cum era Mihai Petre.

Trimite un comentariu