Skip to main content

FOTO. Cum arată platourile Ninja Warrior. Primele imagini din culisele show-ului Pro TV. Punctul culminant: un turn de 24 de metri

 
FOTO. Cum arată platourile Ninja Warrior. Primele imagini din culisele show-ului Pro TV. Punctul culminant: un turn de 24 de metri

GALERIE FOTO. Unde se filmeaza Ninja Warrior? Cat de mari sunt platourile? Cum arata studioul emisiunii de pe Pro TV, construit in aer liber? In cat timp a fost construit?

Publicitate

Paginademedia.ro a fost pe platourile construite pentru Ninja Warrior şi prezintă în continuare câteva imagini, alaturi de detalii despre locul de filmare al emisiunii.

Inainte, o precizare:

Ninja Warrior, de pe Pro TV, este singura emisiune din curentul "Exatlon" filmată în România, mai exact în comuna 1 Decembrie, la câţiva kilometri de Bucureşti.

Celelalte două show-uri bazate pe competiţii sportive - Exatlon, de pe Kanal D şi Ultimul Trib, de pe Antena 1 - vor fi filmate pe alte continente. Mai exact în Republica Dominicană, respectiv în Madagascar.

Cum, unde si cand se filmeaza Ninja Warrior, de pe Pro TV?

Filmarile - care au inceput deja - au loc in aer liber. Noaptea. De ce? Din cel putin doua motive:

1. De ce in aer liber? Traseul show-ului presupune instalatii de mari dimensiuni, ceea ce inseamna cladiri foarte mari pentru a le gazdui. O varianta luata initial in calcul a fost cladirea principala de la Romexpo, dar si aceasta s-a dovedit prea mica.

2. De ce noaptea? Sistemul de lumini foarte complex al show-ului face imposibila filmarea in plina zi. Noaptea, iluminarea platoului poate fi controlata.

Punctul culminant al traseului este un turn, înalt de 24 de metri. Potrivit reprezentanţilor Pro TV, concurenţii trebuie să îl escaladeze în proba finală a competiţiei, pe o frânghie, în maxim 30 de secunde.

Platoul a fost construit în aproximativ patru zile.

GALERIE FOTO 1

Suprafaţa de 15.000 de metri pătraţi este construită din fier, oţel şi mai multe bazine cu apă, după cum reprezentanţii postului au spus în acelaşi comunicat de presă, în urmă cu trei săptămâni. (Pe larg, AICI)

„Pentru ridicarea platoului de filmare Ninja Warrior România, constructorii vor folosi peste 150 de tone de fier şi oţel, dar şi 350 de tone de apă.”

Alte detalii tehnice:

  • 4 trasee
  • 43 de obstacole
  • 1200 de lumini
  • 100 metri pătraţi de ecrane LED

Costi Mocanu, Daniel Niţoiu şi Raluca Aprodu, cei trei prezentatori, comentează probele din competiţie dintr-un al doilea turn, mai mic, care este poziţionat într-unul colţurile platoului.

Raluca Aprodu coboară din turn în timpul probelor, foarte aproape de suprafaţa de joc a concurenţilor, unde susţine familiile acestora pe parcursul traseului.

Filmările au început în urmă cu aproximativ o săptămână, iar show-ul a fost deja anunţat pentru grila de toamnă a postului.

Reamintim că din această toamnă vom avea trei emisiuni bazate pe competiţii sportive, adică Ninja Warrior, de la Pro TV, Exatlon, de la Kanal D şi Ultimul Trib, de la Antena 1.

GALERIE FOTO 2

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mile Mile
    A crăpat sandramaua știrilor pro tv , mareane nu iti e era rusine sa critici pe cei care se uitau la exatlon, acum tu esti exact ceea ce ai spus despre ei , clar
  • Florin Florin
    Cu studioul stirilor stie cineva ce se intampla, ca astazi toata ziua nu au dat deloc cadre generale ci numai prim plan.
  • mileu antic mileu antic
    chiar si lipsa unei locatii exotice pentru filmari le vor asigura audienta maxima... de emisiuni false ca exatlon m-am saturat... iar cea de pe antena 1 miroase ca o facatura exatlon...
  • marian marian
    1q s-am daca avem prim ministru *** care apare pe la intact impreuna cu seful ei unde va uitati voi toata ziua de unde vrei sa stiu sa scriu bine scriu seu cum pot am facut lb. romana cu mile imi cer scuze d,le decan
  • Doru Doru
    " de nu ești sigur , ti-e frica de esec"
    "Mile", la fel cum ai fost tu "sigur" de "Ie, Romanie" sau "Cei patru". Dar emisiunile au fost foarte slabe...
    Sa inceapa emisiunile si pe urma ne dam cu parerea. Daca sunt bune sau nu... Nu ca tine, lauzi toate emisiunile de pe "Antena 1" desi nu au inceput. Iar de pe celalte posturi le critici. Penibil...
  • 1q s-am 1q s-am
    dispare-ti ?!?! hahahahahaha ! gata, ma ierti, unul care scrie ''dispare-ti'', in loc de dispareti si ''sa investit'' in loc de s-a investit nu poate fi partener de discutie. hai, gata rectore, te las cu intelectualii tai fani protv si taraf tv :)))
  • Mile Mile
    F, de nu ești sigur , ti-e frica de esec
  • Mile Mile
    Cei mareane , de ce ai criticat exatlon iar acum lauzi ninja , nu ai zis tu ca aceste probe fizice sunt pt copii, acum te grăbești să pupi imediat aceeași lucru
  • F F
    Arata bine. Văd ca încearcă sa promoveze show-ul un pic. Va fi o surpriza dacă show-ul va avea succes, la cât de diferit este.
  • marian marian
    GURA HAHALELELOR CA NU VA CHEMAT NIMENI PE AICI DISPARE-TI PE SITUL ANTENUTEI
  • 1q s-am 1q s-am
    si vezi ca "sa investit" se scrie "s-a investit.''
  • 1q s-am 1q s-am
    ba mariane, mai taci in puncte puncte ! nu mai are omul voie sa isi spuna parerea ca apare tali banul rezist sa ne spuna ce trebuie sa gandim. ia mai puncte puncte tu si tot neamul tau !
    despre show, daca e pe tronsonul exatlon, si el, si tribul, vor manca bataie. totusi cred ca asta va lua cea mai grava bataie.
  • mile mile
    mareane , pai nu erai tu impotriva sportlui la exatlon, ai aparut ***
  • marian marian
    Bing normal ca pentru tine nu este interesant pentru ca nu este Cruduta , nu te obliga nimeni sa te uiti la cat sa investit sper sa nu o dea in bara ca Supravietuitorul , le doresc succes decat sa vezi vedete care se imperecheaza pe acolo mai bine sport si adrenalina
  • bing bing
    sincer, noul show Ninja Warrior, de la Pro TV mi se pare apa de ploaie, nu ma impresioneaza. Imi da impresia unui show facut in graba, un show de umplutura ...ca sa fie acolo, la bataie cu Exatlon 2 si Ultimul Trib.

Trimite un comentariu

sus