Skip to main content

FOTO. Cum arată platourile Ninja Warrior. Primele imagini din culisele show-ului Pro TV. Punctul culminant: un turn de 24 de metri

 
FOTO. Cum arată platourile Ninja Warrior. Primele imagini din culisele show-ului Pro TV. Punctul culminant: un turn de 24 de metri

GALERIE FOTO. Unde se filmeaza Ninja Warrior? Cat de mari sunt platourile? Cum arata studioul emisiunii de pe Pro TV, construit in aer liber? In cat timp a fost construit?

Publicitate

Paginademedia.ro a fost pe platourile construite pentru Ninja Warrior şi prezintă în continuare câteva imagini, alaturi de detalii despre locul de filmare al emisiunii.

Inainte, o precizare:

Ninja Warrior, de pe Pro TV, este singura emisiune din curentul "Exatlon" filmată în România, mai exact în comuna 1 Decembrie, la câţiva kilometri de Bucureşti.

Celelalte două show-uri bazate pe competiţii sportive - Exatlon, de pe Kanal D şi Ultimul Trib, de pe Antena 1 - vor fi filmate pe alte continente. Mai exact în Republica Dominicană, respectiv în Madagascar.

Cum, unde si cand se filmeaza Ninja Warrior, de pe Pro TV?

Filmarile - care au inceput deja - au loc in aer liber. Noaptea. De ce? Din cel putin doua motive:

1. De ce in aer liber? Traseul show-ului presupune instalatii de mari dimensiuni, ceea ce inseamna cladiri foarte mari pentru a le gazdui. O varianta luata initial in calcul a fost cladirea principala de la Romexpo, dar si aceasta s-a dovedit prea mica.

2. De ce noaptea? Sistemul de lumini foarte complex al show-ului face imposibila filmarea in plina zi. Noaptea, iluminarea platoului poate fi controlata.

Punctul culminant al traseului este un turn, înalt de 24 de metri. Potrivit reprezentanţilor Pro TV, concurenţii trebuie să îl escaladeze în proba finală a competiţiei, pe o frânghie, în maxim 30 de secunde.

Platoul a fost construit în aproximativ patru zile.

GALERIE FOTO 1

Suprafaţa de 15.000 de metri pătraţi este construită din fier, oţel şi mai multe bazine cu apă, după cum reprezentanţii postului au spus în acelaşi comunicat de presă, în urmă cu trei săptămâni. (Pe larg, AICI)

„Pentru ridicarea platoului de filmare Ninja Warrior România, constructorii vor folosi peste 150 de tone de fier şi oţel, dar şi 350 de tone de apă.”

Alte detalii tehnice:

  • 4 trasee
  • 43 de obstacole
  • 1200 de lumini
  • 100 metri pătraţi de ecrane LED

Costi Mocanu, Daniel Niţoiu şi Raluca Aprodu, cei trei prezentatori, comentează probele din competiţie dintr-un al doilea turn, mai mic, care este poziţionat într-unul colţurile platoului.

Raluca Aprodu coboară din turn în timpul probelor, foarte aproape de suprafaţa de joc a concurenţilor, unde susţine familiile acestora pe parcursul traseului.

Filmările au început în urmă cu aproximativ o săptămână, iar show-ul a fost deja anunţat pentru grila de toamnă a postului.

Reamintim că din această toamnă vom avea trei emisiuni bazate pe competiţii sportive, adică Ninja Warrior, de la Pro TV, Exatlon, de la Kanal D şi Ultimul Trib, de la Antena 1.

GALERIE FOTO 2

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Sincer, arata impresionant. Felicitari lor ca au avut curajul sa investeasca in propriile decoruri. Si sa speram ca a meritat investitia!
  • Doru Doru
    Pare interesant.

Trimite un comentariu

sus