Skip to main content

VIDEO. Horia Ghibuţiu, la Paginademedia Live: „Presa din România şi-a recâştigat prestigiul pe 10 august. Jurnaliştii au acoperit subiectul impecabil”

 
VIDEO. Horia Ghibuţiu, la Paginademedia Live: „Presa din România şi-a recâştigat prestigiul pe 10 august. Jurnaliştii au acoperit subiectul impecabil”

INTERVIURILE PAGINADEMEDIA LIVE. Presa din România şi-a recâştigat prestigiul pe 10 august" - Sunt cuvintele cu care jurnalistul Horia Ghibuţiu caracterizează acţiunile presei româneşti în timpul mişcărilor de stradă din 10 august, soldate cu vilolenţe între jandarmi şi protestari.

Publicitate

Mărturii, momente cheie, reportaje video, live-uri. Foarte mulţi oameni din presă, trimişi sau nu de entităţiile la care lucrează, au acoperit subiectul impecabil

Horia Ghibuţiu, producător al emisiunii Morning Glory de la Rock FM, a vorbit în studioul Paginademedia, printre altele, despre modul în care ziariştii români au relatat evenimentele de la Protestul Diasporei, din 10 august.

Ghibuţiu descrie respectiva zi ca fiind „un moment zero şi unul de renaştere pentru jurnalismul din România"

Acesta consideră că evenimentele au fost tratate impecabil de jurnaliştii prezenţi în piaţă, în ciuda faptului că violenţele jandarmilor au avut urmări negative şi asupra lor. Reamintim că mai mulţi jurnalişti au fost prinşi în mijlocul violenţelor, fiind agresaţi fizic sau verbal, deşi purtau legitimaţia de presă la gât.

„Era o chestie de opţiune puteai să mergi înapoi după valurile acelea de gazare sau puteai să pleci şi să îţi vezi de viaţa ta"

Jurnalistul cataloghează mişcările de stradă de luna trecută ca fiind „unul dintre cele mai importante evenimente media din acest mileniu"

„Multe alte entităţi media şi-au dat o probă a excelenţei reflectând evenimentele şi violenţele nepartizan, exact şi din mijlocul lor"

#ÎnTimpCeTuDormeai, cartea pornită pe Facebook, de la o serie de postări pe diverse teme, este de astăzi, 3 septembrie, în librării.

VIDEO. Horia Ghibuţiu, la Paginademedia LIVE. Momentul pe larg, în continuare:

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Silvia Silvia
    @Gogu
    Ne sfatuiesti sa cumparam cartea unui om care "derapeaza in logica"? Pentru tine o carte este buna, doar pentru ca este carte?
  • Pavel Pavel
    Toata cariera lui H a fost liniara. Un tip banal, mereu gata sa fie sef fara rezultate oriunde. Si tot timpul parerolog fara sa aiba nimic in spate.
  • ahab ahab
    vai de capul lui ce prostii debiteaza ! momente istorice ,ai ? cateva mii de "aceasi", ca din diaspora daca erau 3-4 la suta dintre manifestanti, au provocat jandarmii si aia le-au dat-o mârlănește in mufa. un eveniment fara nici un ecou, o smardoiala intre ai nostri ,iar asta o numeste moment istoric. facebook-ul pro.s.teste !
  • Gogu Gogu
    Il cunosc pe horia de cand a intrat in presa. Adica, de vreo doua decenii si mai bine. Am fost colegi prin mai multe redactii. Un om senzational. Dar un exemplu de cum sa derapezi in logica, atunci cand stai mai mult pe facebook, decat cu o carte in mana. Asa ca, nu faceti ca el. Cumparati-i cartea si cititi-o. E mult mai bine decat sa va informati de pe facebook. Toti tefelistii isi iau lumina de acolo. D-aia sunt ***...
  • Alex Alex
    Horia Ghibuțiu traieste intr-o lume a lui. E total paralel cu realitatea, saracu'...

Trimite un comentariu

sus